«Tη μέρα που γέννησα τον γιο μου, πέθανε η μητέρα μου»

Πασίγνωστο τηλεοπτικό πρόσωπο εξομολογείται...

Η Μαρία Εκμεκτσίογλου, που φέτος ξεχώρισε μέσα από την εκπομπή μαγειρικής στο Mega, μίλησε στον Γιάννη Βίτσα και την εφημερίδα Πρώτο Θέμα και αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει και τις απώλειες όλων των δικών της ανθρώπων.

Όταν ρωτήθηκε ποια ήταν η πιο επώδυνη μέρα της ζωής της απάντησε:

«Η μέρα που έχασα τον αδελφό μου. Έχουν φύγει από τη ζωή όλοι οι δικοί μου άνθρωποι. Πρώτα έχασα τον αδελφό μου. Τη μέρα που γέννησα τον γιο μου, πέθανε η μητέρα μου και έπειτα έφυγε ο μπαμπάς μου. Δεν πρόλαβα να γνωρίσω γιαγιάδες και παππούδες γιατί οι γονείς μου με έφεραν στον κόσμο σε μεγάλη ηλικία. Είναι δύσκολο να είσαι μόνος. Έχω ζήσει επίσης ένα δύσκολο διαζύγιο…

Έφυγα σε μια πολύ ευαίσθητη ηλικία και πήγα να ζήσω στην Ελλάδα, προκειμένου να είμαι κοντά στον αδελφό μου και με το που έφτασα πέθανε, από αυτοκινητικό δυστύχημα στα Καμμένα Βούρλα. Είχε τρέλα με την Αθήνα. Ένα βράδυ που έβρεχε αποφάσισε να ταξιδέψει με το αμάξι του στην Αθήνα διασχίζοντας ουσιαστικά έναν άγνωστο δρόμο. Θυμάμαι του είχα πεί: «Μην ξεκινάς, βρέχει. Δεν έχεις πάει ποτέ στην Αθήνα». Πέθανε σε τροχαίο οδηγώντας με 60 χιλιομετρα. Άν έτρεχε δε θα σκοτωνόταν. Ήταν βαρύ το πλήγμα του θανάτου του. Ήταν άνθρωπος της περιπέτειας, όπως και ο μπαμπάς μου».

Διαβάστε ακόμα:

Η συνταγή που μαγείρεψε στην Τατιάνα η Μαρία Εκμεκτσίογλου;

Μαρία Εκμεκτσίογλου: «Στην Πόλη είμαι Ρωμιά και στην Ελλάδα Τουρκάλα»