Τι λέει στο “Μαζί σου” ο άντρας με τον οποίο βρέθηκε η Ιωάννα στο τελευταίο της ταξίδι πριν την επίθεση

Βιτριόλι

Δείτε όλα όσα είπε στην εκπομπή “Μαζί σου”.

Στην εκπομπή “Μαζί σου” μίλησε ο άντρας με τον οποίο βρέθηκε η Ιωάννα, μαζί και με άλλους Έλληνες, στην Ισπανία, στο τελευταίο της ταξίδι πριν τη μοιραία επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι.

«Με την 34χρονη βρεθήκαμε στην Ισπανία σε δοκιμές αγώνων ταχύτητας. Είμαστε φίλοι και βρεθήκαμε παρέα όλοι εκεί στην πίστα. Συνολικά ήμασταν πέντε Έλληνες. Εγώ ήμουν ένας από τους πέντε που ήμασταν στην πίστα παρέα με την Ιωάννα. Δεν γνωρίζω αν μετά από αυτό το ταξίδι πραγματοποίησε κάποιο άλλο. Δεν μου είχε πει ότι την απασχολούσε κάτι. Χαρούμενο άτομο, χωρίς κάποια ανησυχία. Ήταν αρκετά σοκαριστικό το γεγονός που έγινε. Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που συνέβη. Τη θυμάμαι σαν ένα χαρούμενο άνθρωπο, με ενέργεια, ταξίδια.

Τώρα το πώς συνέβη αυτό το περιστατικό, πραγματικά είναι κάτι που μας λυπεί όλους πάρα πολύ. Δεν υπήρχε κάποιο σημάδι ανησυχίας, ότι είναι αγχωμένη, τουλάχιστον ως προς τους φίλους της, τώρα περαιτέρω δε γνωρίζω. Υπάρχουν κοινοί γνωστοί που ενημερωνόμαστε μεταξύ μας για την κατάστασή της. Μακάρι να μπορέσει να βγει από όλο αυτό το πράγμα. Εγώ δεν ζω στην Ελλάδα, οπότε δεν έχω επικοινωνήσει με κάποια αρχή, ούτε με κάλεσε κάποια αστυνομική αρχή για να δώσω κάποια κατάθεση», είπε στην εκπομπή “Μαζί σου”.