Τι λέει η σύζυγος Γραικού για τη δίωξη ανθρωποκτονίας;

Δημήτρης Γραικός

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή Φως στο Τούνελ...

Λίγες μέρες πριν η σύζυγος του Δημήτρη Γραικού, Δέσποινα είχε μιλήσει στην Αγγελική Νικολούλη. Μετά την τροπή που πήρε η υπόθεση, η δημοσιογράφος επικοινώνησε ξανά μαζί της.

«Το περιμέναμε. Δεν είχε κάνει έφεση ο κύριος Διαλυνάς;» ήταν τα πρώτα λόγια της. «Ο Εισαγγελέας θα μπορούσε να πει όχι», της αποκρίθηκε η Αγγελική Νικολούλη. Στη συνέχεια της κουβέντας τους αναρωτήθηκε γιατί ο Νίκος Διαλυνάς έχει «τέτοιο μένος απέναντι της». «Τι του έκανα; Επειδή πίστευα ότι ο άνδρας μου ζει; Είναι κακό; Από τη στιγμή που δεν είχαμε τίποτα στα χέρια μας, δεν βρέθηκε πτώμα, δεν βρέθηκε αυτοκίνητο, ούτε ένα ίχνος του…» τόνισε.

Η ίδια είπε στη δημοσιογράφο πως αν πραγματικά ο σύζυγος της δεν ζει, είναι καιρός να τελειώσει η ταλαιπωρία της οικογένειας της και να μπει μια τάξη στη ζωή τους.

«Αγγελική  μου η αλήθεια είναι πως δεν έχω πληροφορίες για το τι έχει κάνει η Αστυνομία, που έχει φτάσει σ’ αυτήν την υπόθεση και ποιους έχει ελέγξει.  Θέλω να πιστεύω ότι μίλησε μ’ αυτούς που έπρεπε», απάντησε σε ερώτηση της δημοσιογράφου σχετικά με πρόσωπα ύποπτα που μπορεί να μην έχουν ελεγχθεί. «Αγγελική, είναι καιρός να τελειώσουν όλα… Να βγει επιτέλους προς τα έξω η αλήθεια, να ησυχάσουμε όλοι. Κανένας πιστεύω δεν πέρασε αυτά που έχω περάσει εγώ», είπε στη δημοσιογράφο.

«Αλλά θέλω να σε ρωτήσω κάτι άλλο… Ο Δημήτρης σηκώθηκε στις πέντε το πρωί και  πήγε στη μονάδα. Αν ο ιδιωτικός ερευνητής του έδωσε κι άλλα στοιχεία, σίγουρα θα το είχε κάνει από την προηγούμενη. Καλό θα ήταν κάποια πράγματα που λέγονται να τα βάζουμε σε μια σειρά. Όταν τον είδαν μέσα στο αυτοκίνητο στα σφαγεία, είμαι σίγουρη ότι μετρούσε λεφτά», τόνισε.

Στη συνέχεια ρώτησε για το καμένο αγροτικό που είχε υποδείξει μάρτυρας σε δύσβατη περιοχή του Παλαιόκαστρου. Όπως τελικά αποδείχτηκε, είχε ήδη ερευνηθεί από την αστυνομία.

Ο Νίκος Διαλυνάς βρισκόταν σε σύνδεση με την εκπομπή Φως στο Τούνελ και έδωσε την απάντηση του:

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!