Τι γίνεται στα παρασκήνια του MadWalk

Δείτε βίντεο με πλάνα από τις πρόβες των τραγουδιστών και φωτογραφίες από τις πρόβες

Ο λόγος για το πρώτο MadWalk by Vodafone που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη στην Ολυμπιακή Εγκατάσταση Ξιφασκίας στο Ελληνικό. Οκτώ διακεκριμένοι Έλληνες σχεδιαστές ανάμεσα στους οποίους βρίσκουμε τον Αποστόλη Μητρόπουλο, τον Βρεττό Βρεττάκο και τη Σήλια Κριθαριώτη θα ενώσουν τις δημιουργίες τους με τη λάμψη δημοφιλών τραγουδιστών δημιουργώντας το πρώτο Fashion Music Project.

Με την επιμέλεια του Μιχάλη Πάντου και την καλλιτεχνική καθοδήγηση του Κωνσταντίνου Ρήγου, οι σχεδιαστές θα παρουσιάσουν πρωτοποριακά fashion shows που θα πλαισιώνουν τις εμφανίσεις των Σάκη Ρουβά, Δέσποινα Βανδή, Έλενα Παπαρίζου, Γιώργου Μαζωνάκη, Onirama, Μύρωνα Στρατή και Illa Darlin, Μέλισσες και Matisse.

Η Βίκυ Καγιά και η Τάμτα θα είναι οι παρουσιάστριες της βραδιάς μέρος των εσόδων της οποίας θα διατεθεί για την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», αποδεικνύοντας την ευαισθησία και τη θέληση προσφοράς του Mad.

Στις χτεσινές πρόβες μάλιστα οι καλλιτέχνες που βρέθηκαν εκεί το διασκέδασαν αν και δήλωσαν λιγάκι αγχωμένοι, ενώ γιόρτασαν και τα γενέθλια της Έλενας Παπαρίζου που έγινε τα 29.

Δείτε το βίντεο με πλάνα από τις πρόβες και δηλώσεις των λαμπερών τραγουδιστών: