Τι γίνεται με το Γιώργο Παπαδάκη και τον ΑΝΤ1;

Διαβάστε: Το "Καλημέρα Ελλάδα" αλλάζει ώρα

Το ότι λοιπόν δεν έχει ακόμα ανανεωθεί φούντωνε τις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί από τον ΑΝΤ1. Η αλήθεια όμως, είναι εντελώς διαφορετική…
 
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Γιώργος Παπαδάκης έχει ήδη ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1. Συγκεκριμένα πριν από λίγο καιρό έπεσαν επίσημα και οι υπογραφές και ο δημοσιογράφος δεσμεύτηκε για ακόμα δύο χρόνια στο κανάλι του Αμαρουσίου.
 
Ωστόσο και οι δύο πλευρές δεν έχουν προβεί σε καμία ανακοίνωση γιατί θέλουν να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν. Στο σημείο αυτό να πούμε ότι φέτος ο ΑΝΤ1 θα σταματήσει τις εκπομπές του ολοκληρώνοντας τη σεζόν την Κυριακή 12 Ιουνίου όπου θα είναι και ο τελικός του «Dancing With The Stars», ενώ οι καθημερινές εκπομπές του («Καλημέρα Ελλάδα» και «10 με 1 Μαζί») θα κατεβάσουν ρολά την Παρασκευή 10 Ιουνίου. Ωστόσο εξετάζεται το ενδεχόμενο ο Γιώργος Παπαδάκης να συνεχίσει για λίγο ακόμα καιρό να βγαίνει στον αέρα αφού συνηθίζει να τελειώνει τις εκπομπές του μέσα Ιουνίου.
 
Σίγουρα όμως, όπως σας είπαμε, ο δημοσιογράφος θα επιστρέψει στη μάχη της πρωινής ενημέρωσης και την επόμενη σεζόν αλλά σε άλλη ώρα. Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» από την επόμενη σεζόν θα μεταδίδεται από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι. 
 
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο κυριότερος λόγος της καθυστέρησης της υπογραφής ήταν προκειμένου και οι δύο πλευρές να διασφαλίσουν ότι παρά τις μεγάλες μειώσεις εσόδων που υπάρχουν στα τηλεοπτικά κανάλια, η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» θα έχει ικανό μπάτζετ που θα της επιτρέπει να έχει το έμψυχο και τεχνικό δυναμικό της για να διατηρήσει την εικοσάχρονη πετυχημένη πορεία της. Άλλωστε, όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας του στη μάχη της πρωινής ενημερωτικής ζώνης, ο Γιώργος Παπαδάκης τερματίζει πρώτος και ήταν λογικό ο ΑΝΤ1 να μην τον αφήσει να φύγει από την «οικογένειά» του!
 
Γρηγόρης Μελάς