Τι γίνεται με τα συμβόλαια των Λιάγκα-Σκορδά και Αρναούτογλου;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

 Τι γίνεται λοιπόν; Γιατί καθυστερούν να υπογράψουν τα συμβόλαια; Υπάρχει περίπτωση να μην δούμε τους τρεις παρουσιαστές την επόμενη σεζόν;

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, o λόγος καθυστέρησης είναι προκειμένου να διευκρινιστούν κάποιες λεπτομέρειες που αφορούν τα συνολικά κοστολόγια των δύο εκπομπών. Λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που επικρατεί και στο τηλεοπτικό τοπίο, οι υπεύθυνοι του MEGA θέλουν να μελετήσουν προσεχτικά το κόστος του «Πρωινού mou» και του «Όμορφου κόσμου».

Ως εκ τούτου λοιπόν, καθυστερούν και οι ανανεώσεις των συμβολαίων των τριών πετυχημένων παρουσιαστών αλλά δεν υπάρχει κανένα «αγκάθι» στις μεταξύ τους συνομιλίες καθώς έχουν διευθετηθεί τα σημαντικότερα θέματα. Μάλιστα, έχει αποφασιστεί πως οι συναντήσεις για να πέσουν οι τελικές υπογραφές θα γίνουν μετά τις 20 Αυγούστου, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας και είναι σίγουρο ότι ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά θα μας λένε «καλημέρα» κάθε πρωί, ενώ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα συνεχίσει να μας… βάζει σε έναν «Όμορφο κόσμο» που έχουμε πολύ ανάγκη!

Γρηγόρης Μελάς