Τι γίνεται με Παπαδάκη – Καραμεροχαριτάτους – Μανωλίδου στον ΑΝΤ1

Διαβάστε τι θα γίνει με τους παρουσιαστές του τηλεοπτικού σταθμού

Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα στα οποία απάντησε ο Κώστας Τσολάκης, υπεύθυνος Τύπου του ομίλου Antenna, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή των Κοσμά Βίδου και Αφροδίτης Γραμμέλη «Στάση media» στο ΒΗΜΑFM 99,5. 

Στην ερώτηση για το αν ο Γιώργος Παπαδάκης θα συνεχίσει την επόμενη χρονιά και ποιες είναι οι αποφάσεις του σταθμού σχετικά με το «Καλημέρα Ελλάδα», ο Κώστας Τσολάκης είπε πως «υπάρχουν συζητήσεις με τον Παπαδάκη και καλή διάθεση εκατέρωθεν, για να συνεχιστεί η συνεργασία και τα επόμενα χρόνια. Είναι ένας άνθρωπος που με την παρουσία του έχει σηματοδοτήσει τον Antenna και είναι πρώτος, με πολύ μεγάλο ανταγωνισμό όλα αυτά τα χρόνια, έχει καταφέρει να σταθεί στο ύψος του. Μια χαρά στέκεται. Σ’ αυτή την εποχή τα πάντα εκποιούνται και καταργούνται. Ορισμένα πρόσωπα αξίζει τον κόπο να παραμείνουν και το έχουν αποδείξει με την πορεία τους όλα αυτά τα χρόνια. Σύντομα θα έχουμε εξελίξεις σ’ αυτό το θέμα».

Όταν η συζήτηση στράφηκε στους Γιώργο Καραμέρο και Σπύρο Χαριτάτο, εκείνος παραδέχτηκε πως «προφανώς και έχουν γίνει λάθη στο σχεδιασμό της εκπομπής, λάθη που τα βλέπουμε και προσπαθούμε να τα διορθώνουμε. Αυτή είναι η δική μας δουλειά και η δουλειά κυρίως του προγράμματος και των ανθρώπων που παρουσιάζουν κάποια εκπομπή. Στην προκειμένη περίπτωση υπήρχε πολύ έντονος ανταγωνισμός με την παρουσία και του διδύμου του Mega και πολύ άγχος. Μπορεί να έγιναν και λανθασμένοι χειρισμοί, αλλά το τελευταίο διάστημα τα πράγματα έχουν πάει καλά και αυτό θα φανεί ως το τέλος της χρονιάς. Δεν μπορεί να κάνει κανείς αυτή τη στιγμή ασφαλή πρόβλεψη για το τι θα δούμε του χρόνου. Δεν είμαστε σίγουροι για τίποτα. Όχι μόνο για τα παιδιά. Προφανώς όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά (σ.σ.: για το αν θα έβγαζαν ή όχι τη σεζόν). Όσα είχαν ακουστεί κατά τον έναν ή τον άλλο τρόπο είχαν μια βαρύτητα, αλλά το κάνουμε συχνά και το μεγαλοποιούμε για να έχουμε κάτι να συζητάμε. Πριν από δύο μήνες αυτό συζητούσαν όλοι. Η ολοκλήρωση του σχεδιασμού για την επόμενη χρονιά θα γίνει αμέσως μετά το Πάσχα».

Στη συνέχεια η συζήτηση στράφηκε στην Ευγενία Μανωλίδου και όταν ο Κοσμάς Βίδος με την Αφροδίτη Γραμμέλη ρώτησαν τι αποφάσεις θα πάρουν στον ΑΝΤ1 για την εκπομπή που δεν σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης ο υπεύθυνος Τύπου του ομίλου Antenna απάντησε πως «η συγκεκριμένη εκπομπή ήταν ένα concept βασισμένο στο BBC, που είναι ιδιοκτήτης των δικαιωμάτων του Dancing with the Stars… Ήταν λίγο περίεργη η κατάσταση αναφορικά με τις επιδόσεις του προγράμματος, αλλά έχει παίξει ρόλο ότι στην Ελλάδα έχουμε ένα πολύ διαφορετικό περιβάλλον από αυτό που έχουμε στη Βρετανία. Δηλαδή, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας έχουμε εκπομπές άλλων καναλιών που βασίζουν το πρόγραμμά τους στο «Dancing with the Stars» ή σε άλλες εκπομπές.
Πιστεύω ότι (η εκπομπή) θα βρει τα πατήματά της και βασίζομαι τόσο στη δυναμική της Μανωλίδου όσο και σε κάποιες σκέψεις να ενισχυθεί αυτό το πρόγραμμα… Θα γίνουν διορθώσεις… Αλλά δεν πιστεύω ότι αν ήταν κάποιος διαφορετικός στη θέση της θα μπορούσε να το διαχειριστεί διαφορετικά, με το ίδιο περιεχόμενο. Κάνει προσπάθειες».

Συμπεράσματα; Ο Γιώργος Παπαδάκης παραμένει ΑΝΤ1, το μέλλον του «10 με 1 Μαζί» θα αποφασιστεί μετά το Πάσχα αλλά μάλλον δεν θα είναι… θετικές οι εξελίξεις για την πρωινή εκπομπή του καναλιού ενώ το «Dancing With The Stars Daily» θα συνεχίσει καθημερινά. Επίσης, μην αποκλείεται την επόμενη σεζόν να έχουμε αρκετές αλλαγές στον τηλεοπτικό χάρτη…

Γρηγόρης Μελάς

Σύμφωνα πάντως με το TLIFE και το ρεπορτάζ της Νάνσυς Νικολαΐδου, ο Γιώργος Παπαδάκης θα είναι του χρόνου ο μοναδικός πρωταγωνιστής της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1. Ο παρουσιαστής θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 για ακόμα όχι έναν, αλλά ενάμιση χρόνο και η διοίκηση του καναλιού, του έχει προτείνει να αναλάβει την παρουσίαση μίας ενιαίας ζώνης, μίας ζώνης που θα ξεκινά στις 8.00 το πρωί και θα τελειώνει στις 12.00 το μεσημέρι. Αν γίνει έτσι, τότε… αντίο Καραμερο-χαριτάτοι.

Διαβάστε ακόμα: Όλη η αλήθεια για τη συμφωνία του Γιώργου Παπαδάκη με τον ΑΝΤ1