Τι ετοιμάζει το Epsilon για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν;

Ποια τα σχέδια του καναλιού;  

 Η περσινή χρονιά για το Ε-channel ήταν ιδιαιτέρως επιτυχημένη αφού κατάφερε σε διάστημα 10 μηνών που είναι στον αέρα να βγάλει πολλές επιτυχημένες ζωντανές εκπομπές και να κερδίσει την αγάπη του κόσμου.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του ZappiT, η ερχόμενη χρονιά αναμένεται να είναι ακόμα πιο δυνατή για το κανάλι, αφού οι υπεύθυνοι έχουν αποφασίσει να επενδύσουν σε όλες τις ζώνες.
 
Μέσα στα σχέδια λοιπόν του σταθμού είναι να εντάξουν ακόμα περισσότερες ζωντανές εκπομπές, να μπουν στο χώρο των shows και της μυθοπλασίας.  Για την μυθοπλασία συγκεκριμένα οι υπεύθυνοι έχουν ήδη αγοράσει ξένα format και αυτή τη στιγμή εξετάζουν ποιοι θα είναι οι Έλληνες συντελεστές που θα τα υλοποιήσουν.
 
Όσον αφορά τον ντόρο που γίνεται γύρω από τα τηλεοπτικά πρόσωπα με τα οποία έχει κάνει ραντεβού το κανάλι για συνεργασία την ερχόμενη σεζόν, ακόμα τίποτα δεν είναι αποφασισμένο και τίποτα δεν έχει κλειδώσει.
 
Ένα ακόμα άνοιγμα του σταθμού από αυτή τη σεζόν είναι η δημιουργία θέσης υπεύθυνου επικοινωνίας, που πέρσι δεν υπήρχε,  την οποία θα καταλάβει γυναίκα που ακόμα το όνομά της δεν είναι ανακοινώσιμο, και που πρόκειται για μεταγραφή από άλλο κανάλι.
 
Φαίνεται λοιπόν ότι το Epsilon ήρθε για να μείνει και επενδύει σε όλες τις ζώνες με δυνατά χαρτιά στα χέρια του. Ενώ από την 1η Σεπτεμβρίου θα βγει στον αέρα και το Epsilon Κύπρου, το οποίο θα προβάλει προγράμματα ελληνικού E- Channel και στο κομμάτι της ενημέρωσης θα εμπλουτιστεί και με κυπριακά νέα.

Για τα υπόλοιπα προγράμματα του καναλιού οι υπεύθυνοι τα κρατούν σαν εφτασφράγιστο μυστικό και αναμένεται να τα ανακοινώσουν σε εκδήλωση που θα γίνει για την παρουσίαση προγράμματος, με επικρατέστερη ημερομηνία την 12η Σεπτεμβρίου.

Παυλίνα Ντάσιου