Τι ετοιμάζει ο Χρήστος Φερεντίνος με την ΕΡΤ;

Είναι από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς παρουσιαστές, με εκατοντάδες ώρες πτήσεις στον τηλεοπτικό αέρα.

Ο Χρήστος Φερεντίνος έχει παρουσιάσει πολλών και διαφορετικών ειδών εκπομπές, ενώ μάλιστα την προηγούμενη σεζόν, έκανε ακόμα και πρωινή εκπομπή. Μπορεί το «Πρωινό Αντ1» που παρουσίαζε με τη Σίσσυ Χρηστίδου να μην κέρδισε στην κούρσα της τηλεθέασης το «Πρωινό Mou» του MEGA με το Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, αλλά η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1 σημείωσε υψηλές τηλεθεάσεις. Ωστόσο, έως τώρα, επίσημα τουλάχιστον, κανείς δεν γνωρίζει τι θα κάνει ο Χρήστος Φερεντίνος την καινούργια τηλεοπτική σεζόν. Η αλήθεια είναι ότι στο κανάλι του Αμαρουσίου είναι πολύ ευχαριστημένοι από τη συνεργασία τους με το γνωστό παρουσιαστή, αλλά προς το παρόν τουλάχιστον, δεν υπάρχει κάποιο concept για να του προτείνουν και να συζητήσουν. Όπως φαίνεται όμως, ο Χρήστος όχι μόνο δεν θα μείνει εκτός τηλεοπτικού τοπίο, αλλά αντίθετα θα κάνει μία εκπομπή που του… πηγαίνει πολύ και που πρόκειται να πηγαίνει παντού!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ανάμεσα στις προτάσεις που έχουν κατατεθεί στην ΕΡΤ είναι και από μία εταιρεία παραγωγής που έχει προτείνει εκπομπή με το Χρήστο Φερεντίνο. Η εκπομπή αυτή είναι ένα οδοιπορικό σε όλη την Ελλάδα, όπου ο παρουσιαστής συναντά άγνωστους ανθρώπους, αλλά που έχουν πολλά να πουν, για την καθημερινότητά τους στην επαρχία. Η εσωτερική μετακίνηση πληθυσμού και η αποκέντρωση που παρατηρείται τον τελευταίο χρόνο, είναι η βασική ιδέα της εκπομπής, που θέλει να προβάλλει ανθρώπους που άφησαν τις «πολυτέλειες» της πρωτεύουσας αλλά και των μεγάλων πόλεων και αποφάσισαν να μετακομίσουν σε χωριά, να ασχοληθούν με τη γη, να δώσουν τους αγώνες τους για την επιβίωση μέσα σε διαφορετικούς επαγγελματικά χώρους, από αυτούς που αρχικά σχεδίαζαν. Ο Χρήστος Φερεντίνος θα βρεθεί κοντά τους, θα τους παρακολουθήσει στην καθημερινότητά τους, θα μιλήσει μαζί τους και με την αισιόδοξη προσέγγιση που έχει πάντα σε όλα τα θέματα, θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι η ζωή δεν σταματά στην πόλη, αλλά και ότι έχει σημασία το πώς οργανώνεις τη ζωή σου και πως αξίζει να την πάρεις στα χέρια σου.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, το concept της εκπομπής αλλά και το όνομα του Χρήστου Φερεντίνου είναι δύο δυνατά σημεία που έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον των υπευθύνων της ΕΡΤ και αν όλα πάνε καλά, τότε η εκπομπή θα πάρει την έγκριση. Έτσι, σύντομα ο Χρήστος Φερεντίνος θα αρχίσει να… οργώνει την Ελλάδα για να κάνει τα πρώτα γυρίσματα ώστε η εκπομπή να βγει στον αέρα, στις αρχές του καινούργιου χρόνου, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ.

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε ακόμα:

Τι καινούργιο σχεδιάζουν στην ΕΡΤ;