Τι έλεγε ο Πέτρος Κωστόπουλος για την Τζένη Μπαλατσινού στην τελευταία εκπομπή;

«Σε αυτήν οφείλω ότι είμαι όρθιος εκεί και μιλάω...»

Σοκ προκαλεί στο χώρο της showbiz η είδηση ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού δεν είναι πια ζευγάρι. Οι δυο τους, γνωστοποίησαν το γεγονός με κοινή τους ανακοίνωση μέσα από το site που διατηρούν.

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση

Ήταν μόλις την περασμένη Παρασκευή που το Πρωινό mou έριξε αυλαία σε ένα κλίμα συγκίνησης με τον Πέτρο Κωστόπουλο να ευχαριστεί περισσότερο από όλους την Τζένη Μπαλατσινού για την στήριξη που του παρείχε όλο αυτόν τον καιρό. Τίποτα δεν προμήνυε τις σημερινές εξελίξεις.

Στο φινάλε της εκπομπής ο Πέτρος Κωστόπουλος είχε πει: «Θέλω να ευχαριστήσω τη Τζένη Μπαλατσινού, διότι χωρίς τη Τζένη να μου τραβάει κλωτσιές από κάτω, χωρίς να με κοιτάει με εκείνο το βλέμμα που σφάζει και ελέφαντα, χωρίς τη γκρίνια δε θα έβγαινε εκπομπή μέχρι το τέλος θα με είχαν διώξει νωρίτερα. Οπότε την πρώτη μέρα είπα ότι σε αυτήν οφείλω ότι είμαι όρθιος εκεί και μιλάω και την τελευταία πως δε με διώξαν νωρίτερα. Και τέλος… δεν υπάρχει κανένας άλλος».

Στέλνοντας ένα φιλί στον κόσμο ο παρουσιαστής, έκλεισε τον ευχαριστήριο λόγο του, η μουσική δυνάμωσε και η Τζένη Μπαλατσινού έπεσε στην αγκαλιά του φανερά συγκινημένη όπως και ο ίδιος…

Περισσότερα latest news »