Τι έλεγε ο Κώστας Βουτσάς στην τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη

Κώστας Βουτσάς

"Δεν θέλω να σταματήσω να παίζω θέατρο και να κάθομαι στο σπίτι. Ο κόσμος θα με δεχτεί ή θα με απορρίψει".

Θλίψη σε όλη την Ελλάδα έχει σκορπίσει ο θάνατος του αγαπημένου μας ηθοποιού. Ο Κώστας Βουτσάς πέθανε τα ξημερώματα της Τετάρτης, μετά από πολυήμερη μάχη που έδωσε στην Εντατική του νοσοκομείου Αττικόν.

Ήταν τις πρώτες μέρες του 2020, όταν ο Κώστας Βουτσάς μιλούσε στην κάμερα του “Μεσημέρι YES” και τον δημοσιογράφο Στάθη Πουρουτίδη με αφορμή τη θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστούσε. “Ξεκουράζομαι όταν παίζω θέατρο. Δεν θέλω να σταματήσω και να κάθομαι στο σπίτι. Ο κόσμος θα με δεχτεί ή θα με απορρίψει. Δεν είπα ποτέ ότι είμαι ο Κώστας Βουτσάς. Όλοι είμαστε το ίδιο”, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά τότε.

Λάτρης του γυναικείου φύλου, ο ηθοποιός είχε πει επίσης: “Γυναίκες κούκλες όλες! Έχουμε πολύ ωραίες γυναίκες πλέον, τι όμορφες… Πληθώρα γυναικών, κοριτσιών ωραίων. Μοντέλα, κούκλες, προκλητικές. Το ξέρει και η Αλίκη, της το λέω. Εκείνη μου αρέσει, η άλλη μου αρέσει. Τι να κάνω, να πάω να τρέχω από πίσω της”;

“Ο γιος μας, ο Φοίβος είναι η ψυχή μας” είχε δηλώσει για το μικρό αγοράκι που απέκτησε με τη σύζυγο του, Αλίκη Κατσαβού.