Τι έκαναν τα πρωινάδικα

Διαβάστε τι νούμερα έκαναν τα πρωινά show

Οπότε πάμε να δούμε τι έκαναν οι μονομάχοι της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης στη χθεσινή μάχη της τηλεθέασης και για ποιους από αυτούς η σημερινή μέρα ξεκίνησε καλά.

Ποιοι βγήκαν κερδισμένοι, ποιοι προβληματίζονται και ποιοι ανησυχούν; Οι απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα είναι αντίστοιχα, Σκορδολιάγκες, Καραμεροχαριτάτοι, Μενεγάκη.

Χθες, λοιπόν, Πέμπτη 13 Ιανουαρίου, στο γενικό σύνολο τηλεθέασης το ζευγάρι του MEGA βρέθηκε πάλι στην κορυφή κερδίζοντας για ακόμα μία μέρα στη μάχη της τηλεθέασης. Οι Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά με άνεση τερμάτισαν πρώτοι σημειώνοντας μέσο όρο 23,2. Ακολούθησε το δίδυμο του ΑΝΤ1 με τους Γιώργο Καραμέρο και Σπύρο Χαριτάτο να έχουν πάλι up και down. Το «10 με 1 Μαζί» έκανε μέσο όρο 15,2 αλλά είναι αξιοσημείωτο ότι ενώ ξεκινούν καλά και… γκαζώνουν καταφέρνοντας μάλιστα για μισή ώρα να βρεθούν στην πρώτη θέση, ξαφνικά… τους παίρνει η κατηφόρα και την τελευταία ώρα της εκπομπής (δηλαδή από τις δώδεκα έως τη μία) βρίσκονται τελευταίοι βλέποντας τους τηλεθεατές να φεύγουν ομαδικά. Κι αυτό είναι κάτι που συμβαίνει συχνά και που οι Καραμεροχαριτάτοι δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν! Στην άλλη πλευρά, αυτή του ALPHA, η Ελένη Μενεγάκη βλέπει τον «Καφέ» της να μην φουσκώνει πολύ αλλά ούτε και να κάθεται. Με σταθερή πορεία αποδεικνύεται ότι η «ωραία Ελένη» έχει το πιστό κοινό της, λίγους και σταθερούς που της έδωσαν μέσο όρο 13,4.

Να σημειώσουμε ότι τα νούμερα τηλεθέασης που αναφέρουμε είναι οι μέσοι όροι τηλεθεάσεων από τις 10 έως τη 1 και ότι για τους καθαρούς μέσους όρους των εκπομπών θα σας ενημερώσουμε με UPDATE όταν τους δημοσιοποιήσει η Nielsen.

Γρηγόρης Μελάς