Τι είπε ο Σκαρμούτσος στην τελευταία συνέντευξη που δίνει στην TV ;

Δείτε τι αποκαλύπτει στα "Εveryday girls" του MTV, Μυρτώ και Μαριάνθη...

Ωστόσο, ο αγαπητός στον κόσμο σεφ, απόψε σπάει την απαγόρευση που ο ίδιος έχει επιβάλλει στον εαυτό του, μη μπορώντας να αρνηθεί στην πρόταση που του έκαναν από το MTV και την εκπομπή «Everyday Girls», με τη Μυρτώ Κάζη και τη Μαριάνθη Μπαϊρακτάρη που θα μεταδοθεί στις 20:30.

Το ότι με ρωτάνε τα ίδια και τα ίδια (γιατί δεν έχω κουζίνα, γιατί δεν έχω τηλεόραση κτλ.) γίνεται γιατί υπάρχει έλλειψη ευρηματικότητας ή απλά βαριούνται. Φέτος ξέρω και πώς να το κουμαντάρω, ενώ πέρυσι υπήρχε και λίγος φόβος γιατί ήταν και καινούριο και δεν ήξερα που πήγαινα. Φέτος λέω πολλά «όχι», εξομολογείται.

Εγώ είμαι ένας απλός μάγειρας δεν μπορώ να κρίνω», απαντάει στην ερώτηση των κοριτσιών για το ποια προτιμάει μεταξύ Ευγενίας Μανωλίδου, Μαίρης Συνατσάκη και Μαρίας Μπεκατώρου:

«Είναι τρεις διαφορετικές παρουσιάστριες. Και οι τρεις έχουν το δικό τους στυλ. Δηλαδή η Ευγενία ήταν η παρουσιάστρια που το ξεκίνησε και χάραξε ένα δρόμο, έχει το δικό της στυλ. Αυτή είναι η Ευγενία, την αγαπάμε, ήταν σούπερ, ήταν επαγγελματίας, ήταν στην ώρα της, ήξερε τα λόγια της! Η Μαρία είναι το πιο αυθεντικό παιδί της ελληνικής τηλεόρασης, το λέω με το χέρι στην καρδιά. Και η Μαίρη είναι η νέα γενιά. Είναι το μέλλον της ελληνικής τηλεόρασης είτε το θέλουμε είτε όχι. Είναι τρεις διαφορετικοί άνθρωποι που δεν έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εμένα. Αν μου έλεγες με ποιον θα έκανα παρέα έξω; Τώρα μου βάζετε δύσκολα. Και με τις τρεις θα έβγαινα αλλά κολλητή κολλητή παρέα δεν θα έκανα με καμία», λέει με απόλυτη ειλικρίνεια.

Όσο για την οικονομική κρίση, ο διάσημος chef έχει τη δική του απάντηση:

Όταν ο Έλληνας συνειδητοποιήσει ότι ποτέ δεν είχε λεφτά, τότε θα αλλάξει νοοτροπία. Ούτε εγώ είχα ποτέ λεφτά, ξεκίνησα από φτωχή οικογένεια και ό,τι έκανα το έκανα μόνος μου, στηρίζομαι στα δικά μου πόδια από πάρα πολύ μικρός. Σε όλες τις δεκαετίες ο Έλληνας δεν είχε λεφτά πάντα δανεικά ήταν. Είχαμε να ξοδέψουμε αλλά άλλο το ένα και άλλο το άλλο, γιατί έχω σπουδάσει και λίγα οικονομικά, άλλο το έχω και ξοδεύω χωρίς να με νοιάζει ότι χρωστάω τα παντελόνια μου και πέφτω και κοιμάμαι μια χαρά… εγώ αυτό δεν μπορώ να το κάνω. Όταν χρωστάω δεν μπορώ να κοιμηθώ. Όλους τώρα τους έχει πιάσει μια μαυρίλα και αυτό είναι κάτι που με τσαντίζει. Ποτέ δεν είχαμε λεφτά… το ότι έπαιρνες ένα δάνειο για να βγεις δεν σημαίνει ότι είχες», εξηγεί.

Τι θα μαγείρευε άραγε στον Γιώργο Λιάγκα;  »Τίποτα», απαντά! Στον πρωθυπουργό της χώρας; «Θα του έδινα τον κατάλογο από τα φαγητά που έχω και ας διάλεγε μόνος του. Έτσι όπως τον κόβω βέβαια τον άνθρωπο, μια χαρά οικονομολόγος είναι, είναι και λίγο της φτώχιας, οπότε καμιά σουπίτσα». Για τον Γιώργο Παπανδρέου πάλι, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος δεν θα μπορούσε παρά να του σερβίρει «σούσι φυσικά»! Τέλος, για τον Αντώνη Κανάκη, λέει αστειευόμενος: «Ο Κανάκης είναι fit ο άτιμος οπότε τον κόβω για χορταρικά! Πρέπει να σαβουριάζει βέβαια αλλά μάλλον τα καίει όλα»!

Διαβάστε ακόμα:

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Αν υπάρχει κάποια που να ξέρει τηλεόραση, αυτή είναι η Μαρία Μπεκατώρου

Τι απαντούν οι κριτές για την επιστροφή της Μανωλίδου στην παρουσίαση του Master Chef

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Είμαι gay friendly»

Σκαρμούτσος: Έφτασα βήματα πριν το θάνατο