Τι είπε η Αποστολία Ζώη για την απώλεια της μητέρας της;

«Είμαι καλά μέσα μου γιατί σαν κόρη έκανα ότι περνούσε από το χέρι μου».

Καλεσμένη της Τζένης Μπαλατσινού στο JOY ήταν η Αποστολία Ζώη. Η γνωστή τραγουδίστρια άνοιξε την καρδιά της και μίλησε μεταξύ άλλων για την απώλεια της αγαπημένης της μητέρας.

«Είναι μια περίπτωση που δεν μπορείς να συζητάς πολύ γι' αυτό. Αυτή η ιστορία με έχει κάνει σίγουρα άλλον άνθρωπο, απλά μου έφερε σε υπερθετικό βαθμό τα θετικά της ζωής. Μου τα έφερε μπροστά μου. Είμαι καλά μέσα μου γιατί σαν κόρη έκανα ότι περνούσε από το χέρι μου. Αυτό είναι πολύ μεγάλο πράγμα να μπορείς να το κάνεις για το γονιό σου γιατί δεν έχεις μετά κάτι που να σε βαραίνει, να πεις ότι δεν έδωσα τα πάντα.

Εκατό φορές να γυρνούσα το χρόνο πίσω θα έκανα τα ίδια πράγματα και ακόμα περισσότερα και ότι περνούσε από το χέρι μου και θα περνούσα όλες αυτές τις στιγμές με τη μαμά μου που θα μπορούσα να περάσω. Δυστυχώς ταλαιπωρήθηκε, αλλά αν το πάρω εγωιστικά, εγώ είχα χρόνο μαζί της. Δεν ξέρω τι είναι το σωστό και τι όχι, απλά επειδή έφυγα πολύ νωρίς από το σπίτι μου, δεν πρόλαβα να ζήσω πολλά πράγματα και αυτοί οι τελευταίοι μήνες για μένα ήταν ότι πιο δυνατό θα μπορούσα να ζήσω μαζί της».

Περισσότερα latest news »