Τι είπαν σε τετ α τετ η Χούκλη και ο Γερμανός του ΑΝΤ1

Διαβάστε όσα έγιναν στην συνάντηση

Απο τα πρώτα πράγματα που είχε ζητήσει πηγαίνοντας στον ΑΝΤ1 ο κ. Χόλαντ και αναλαμβάνοντας και τα διοικητικά χρέη του Γιώργου Λεβέντη, ήταν να κάνει ένα ραντεβού με την Μαρία Χούκλη. Και αυτό το ραντεβού σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές έγινε.

Βλέπετε, μπορεί η Μαρία Χούκλη να πήρε την εμπειρία της, την σοβαρότητά της και την εγκυρότητά της ως πρόσωπο και να ανέλαβε το τιμόνι στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, όμως, η άφιξή της αυτή στο Μαρούσι, για την ώρα δεν δείχνει πως φέρνει την Ανοιξη και στους πίνακες τηλεθέασης, γεγονός το οποίο έχει σταθεί αιτία να ακούγονται κατά καιρούς πολλά σενάρια και για την ίδια και τις σχέσεις της με τον ΑΝΤ1 και για το δελτίο, γενικότερα.

Ετσι, λοιπόν, ο Αλεξάντερ Χόλαντ θέλησε να γνωρίσει απο κοντά την γνωστή δημοσιογράφο και να κάνουν οι δυο τους μία πιο φιλική συζήτηση. Συζήτηση κατά την διάρκεια της οποίας απ ΄ότι μαθαίνω, της μετέφερε για ακόμα μία φορά την στήριξη του καναλιού και την διαβεβαίωσε πως όλοι περιμένουν να έρθουν τα καλύτερα στην ενημέρωση του ΑΝΤ1 και πως όλοι επίσης γνωρίζουν πως χρειάζεται γι ΄αυτό χρόνος. Εμ θαύματα δεν γίνονται !

Η αλήθεια είναι πως το δελτίο ειδήσεων του καναλιού του Αμαρουσίου έχει όντως γυρίσει σελίδα ,προσπαθεί όντως να γράψει μία νέα εποχή, μόνο που χρειάζεται πολύς χρόνος και υπομονή απο την στιγμή που μιλάμε για ένα κανάλι το οποίο με τις απανωτά λανθασμένες κινήσεις του τα τελευταία χρόνια, είχε καταφέρει να γκρεμίσει εντελώς το ειδησεογραφικό του προφίλ.

Νάνσυ Νικολαϊδου
Πηγή:Tlife