Τι… έφαγαν οι τηλεθεατές από το μενού του prime time

Διαβάστε: Ποιές σειρές και εκπομπές πέρασαν πρώτες χτες στο prime time.

Ελληνικές και ξένες σειρές αλλά και αρκετό ριάλιτι περιείχε το τηλεμενού στο χθεσινό prime time. Πάμε να δούμε όμως τι… έφαγαν οι τηλεθεατές και τι… άφησαν στο πιάτο των καναλιών χωρίς να το αγγίξουν!

Στην πρώτη ώρα, από τις 9 έως τις 10, η «Ζωή της άλλης» στο MEGA κατέγραψε υψηλές τηλεθεάσεις κάνοντας μέσο όρο 40,5. Απέναντι από τη σειρά βρέθηκε η Βίκυ Χατζηβασιλείου που με το «Πακέτο» της έφερε στον ALPHA 24 μέσο όρο ενώ η ξένη ταινία που πρόβαλλε ο ΑΝΤ1, δεν κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον πολλών τηλεθεατών και σημείωσε 5,4 μέσο όρο.

Τη δεύτερη ώρα όμως, το «Πάμε πακέτο» με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου ανεβάζει τις τηλεθεάσεις του κάνοντας μέσο όρο 28 και βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης αποδεικνύοντας ότι το… ξεχείλωμα της εκπομπής ωφέλησε το κανάλι της Κάντζας. Αλλά και η επανάληψη της σειράς του MEGA «Ευτυχισμένοι μαζί» αποδεικνύει ότι είναι από τις αγαπημένες των τηλεθεατών αφού κάνει 24,1 μέσο όρο ενώ η δεύτερη ώρα της ξένης ταινίας που πρόβαλλε ο ΑΝΤ1 κινήθηκε σε πολύ χαμηλά νούμερα, κάνοντας μέσο όρο 4,3.

Και την επόμενη ώρα, από τις 11 έως τις 12, το κανάλι του Αμαρουσίου σημείωσε χαμηλές πτήσεις στις τηλεθεάσεις του παρά το ότι προσπάθησε προβάλλοντας σε επανάληψη τις «Νοικοκυρές» του να κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Το ριάλιτι έκανε μέσο όρο 4,3 ενώ το ριάλιτι του ALPHA, οι «Οικογενειακές Ιστορίες» κινήθηκαν ψηλά κάνοντας 24 μέσο όρο. Πτωτική, σε σχέση με την προηγούμενη ώρα, ήταν η πορεία στους πίνακες τηλεθέασης του MEGA που με τη «Γενιά των 592 ευρώ» έκανε 16 μέσο όρο.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα νούμερα τηλεθέασης που αναφέρουμε είναι οι μέσοι όροι των καναλιών ανά ώρα στο γενικό σύνολο και ότι για τους καθαρούς μέσους όρους κάθε εκπομπής στο γενικό σύνολο αλλά και στο δυναμικό κοινό θα σας ενημερώσουμε με UPDATE όταν δημοσιοποιηθούν από τη Nielsen.

Γρηγόρης Μελάς