Τι αποκάλυψε η Ρένα Δούρου για το περιστατικό με τον Κασιδιάρη;

«Με σόκαρε η υποκρισία του κόσμου». Δείτε σε βίντεο τι είπε στην εκπομπή JOY.

Η υποψήφια για την περιφέρεια Αττικής με τον ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου μίλησε στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και την εκπομπή JOY σχετικά με το περιστατικό βίας από τον Ηλία Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής: όταν εκείνος σηκώθηκε και χαρακτηρίζοντάς τη και της πέταξε το νερό που βρισκόταν στο ποτήρι του.

Τι αποκάλυψε για τον τρόπο που αντέδρασε και γιατί δε θέλησε να μιλήσει τότε για το γεγονός;

«Η μητέρα μου ήταν από τους ελάχιστους ανθρώπους, επειδή ξέρει το παιδί της, που δεν ξαφνιάστηκε με την αντίδρασή μου. Το πρώτο πράγμα που έκανα όταν συνέβη επειδή ήταν προεκλογική περίοδος ήταν να ζητήσω να αναβληθούν όλες οι επόμενες τηλεοπτικές παρουσιάσεις, επειδή δεν ήθελα να συζητάμε γύρω από αυτό. Για δύο λόγους. Σιχαίνομαι τη θυματοποίηση. Ότι εγώ είμαι το θύμα. Και δεύτερον πως όσο περισσότερο μιλάς για αυτόν τον άνθρωπο, τον αξιώνεις. Του δίνεις αξία. Ευτυχώς είχα εκλεγεί, οπότε δεν μπορούσαν να υφίστανται τα κακεντρεχή σχόλια ότι αυτό με έκανε γνωστή. Αν μου πεις κάτι που με χαρακτηρίζει είναι η ψυχραιμία. Είμαι πολύ ψύχραιμη. Και το θεωρώ μεγάλη δύναμη στην πολιτική. Με ενοχλεί να έχω κάνει τόσα πράγματα στη ζωή μου και να με θυμούνται γύρω από αυτό. 

«Δεν έπαθα κάτι. Δεν ήταν σοκαριστικό. Με σόκαρε η υποκρισία του κόσμου. Που νόμιζε ότι πωπω τι κακό που συνέβη. Υπήρχε αυτή η υποκρισία. Ξέρεις πόσοι συνάδελφοί σου δημοσιογράφοι ενοχλήθηκαν που εγώ ακύρωσα τις εκπομπές ή που πήγαινα μετά από δέκα μέρες και τους έλεγα «προσέχτε, αν με ρωτήσετε αυτό, τελείωσε. Δε θα πουμε για τα άλλα;» Κι επίσης με ενοχλέι να έχω κάνει τόσα πράγματα στη ζωή μου και να σε θυμούνται γύρω από αυτό.» είπε η Ρένα Δούρου στη συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:
//www.youtube.com/embed/ilpg3ljkIb0