Τι απάντησε ο Ουγγαρέζος για το ενδεχόμενο να βρεθεί στο πρωινό με Μακρυπούλια – Μουτσινά;

Είναι φίλος του ο Γιώργος Λιάγκας; Έχει πιαστεί στα χέρια με τον Πέτρο Κωστόπουλο; Τι καρφί πετάει για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου;

Για όλους και για όλα μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο περιοδικό ΟΚ και τον Γιάννη Πουλόπουλο:

Δεν ονειρεύεσαι να γίνεις κεντρικός παρουσιαστής;

Δεν είναι ότι δεν έχω φιλοδοξίες, αλλά πρέπει να ομολογήσω ότι με την κατάσταση που επικρατεί πια στην τηλεόραση κάνω τον σταυρό μου που έχω δουλειά και θα ήθελα να προχωράω ένα βήμα κάθε φορά. Χαίρομαι που είμαι μέλος μίας ομάδας και συνεργάζομαι με το μεγαλύτερο κανάλι της χώρας και όταν θα έρθει η ώρα πιστεύω ότι θα μου δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες. Η τηλεόραση είναι ομαδικό άθλημα. Όποιοι προσπάθησαν να τα πάρουν όλα πάνω τους, από την επιμέλεια της εκπομπής μέχρι τη σκηνοθεσία, είδες πού κατέληξαν. Δεν έχει χώρο η τηλεόραση πια για τους συγκεντρωτικούς παρουσιαστές.

Ωστόσο, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, στον οποίο έχουν προσάψει συγκεντρωτισμό, εξασφαλίζει άκρως ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης φέτος με Τα Καρντάσιανς.

Στα Καρντάσιανς ο Αρναούτογλου έχει μοιράσει τους ρόλους. Υπήρχε περίπτωση να το κάνει αυτό ο παλιός Γρηγόρης; Τώρα θα αφήσει να ακουστεί η ατάκα της Μαρίας (σ.σ. Μπεκατώρου) ή το οξυδερκές αστείο του Σταρόβα. Επίτρεψέ μου να πιστεύω ότι παλιότερα θα περνούσαν όλα από το φίλτρο της τελευταίας κουβέντας του Γρηγόρη. Και το κάνει τώρα αυτό επειδή είναι ένας ιδιαίτερα έξυπνος άνθρωπος και έχει αντιληφθεί ότι η εποχή απαιτεί ομαδική τηλεόραση. Και ο Γιώργος Λιάγκας μοιράζει πολύ εύστοχα τους ρόλους μεταξύ των συνεργατών του.

Πιστεύεις ότι η Τζένη Μπαλατσινού παίρνει καλύτερες συνεντεύξεις από εσένα;

Από την στιγμή που ο παρουσιαστής αισθάνεται καλύτερα και το αποτέλεσμα των συνεντεύξεων είναι άρτιο, καλώς γίνεται αυτό που γίνεται. Δεν αισθάνομαι ότι απειλούμαι από κανέναν.

Είναι αλήθεια ότι διαπληκτίζεστε έντονα στα διαλείμματα με τον Πέτρο Κωστόπουλο;

Πέρα από κάποιες μικροσυγκρούσεις που δικαιολογούνται απόλυτα σε μία καθημερινή εκπομπή μεταξύ ανθρώπων που δεν γνωρίζονταν καλά, δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Οι φήμες που μας θέλουν να έχουμε πιαστεί στα χέρια ή να έχουμε παίξει ξύλο, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Αν σου γίνει πρόταση να είσαι μαζί με την Ζέτα Μακρυπούλια και τον Νίκο Μουτσινά του χρόνου στο Πρωινό mou, θα την αποδεχτείς;

Είναι δυσοίωνο, άτοπο και άκομψο να συζητάμε υποτιθέμενα σενάρια, από τη στιγμή που το Πρωινό mou έχει παρουσιαστές και είναι ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού. Δεν θέλω να γίνω μέρος αυτού του σεναρίου. Οι αποφάσεις είναι του καναλιού.

Θεωρείς φίλο σου τον Γιώργο Λιάγκα;

Φίλος είναι κάποιος που συναναστρέφεσαι. Άρα εκ των πραγμάτων, δεν είμαστε πια. Όμως τα συναισθήματά μου για αυτόν δεν αλλάζουν. Πάντα τον έχω ψηλά στο μυαλό μου ως έναν άνθρωπο που έχει υπάρξει φίλος μου. 

Γιατί όταν συναντηθήκατε στην επίσημη πρεμιέρα στο Θέατρο Κιβωτός, δεν μιλήσατε;

Δεν επιδίωξε ο ένας να δει τον άλλο, αλλά αν συναντηθούμε κάπου εννοείται ότι θα μιλήσουμε. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να πιάσω εγώ πρώτος την κουβέντα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε για το αν μετάνιωσε που έμεινε στο Mega!