«Θύμισε μου ποιος είναι ο Νίκος Ορφανός… Και ο Ρόκκος;»

«Ο Κίτσος της Τασούλας από τη διαφήμιση;» - Πασίγνωστος κωμικός μας καρακεραυνώνει τον Νίκο Ορφανό και τον Στέλιο Ρόκκο.

Ο Τάκης Ζαχαράτος σε συνέντευξή του στον Βασίλη Μπουζιώτη και την Real κρίνει τους πρωταγωνιστές της πρωινής ζώνης των καναλιών, μιλά με τα καλύτερα λόγια για το The Voice, αναφέρεται για πρώτη φορά στο νέο του στοίχημα ως κριτής στο Your Face Sounds Familiar και αφήνει αιχμές για τις πρόσφατες δηλώσεις του Νίκου Ορφανού και του Στέλιου Ρόκκου:

Πάμε στα πρωινά. πες μου τη γνώμη σου…

Στον Λιάγκα και τη Σκορδά έχω δηλωμένη αδυναμία. Ο Κωστόπουλος ταλαιπωρήθηκε από όσα πέρασε, αλλά απέδειξε ότι είναι ο απόλυτος… survivor. Αγωνίστηκε, πάλεψε και στέκεται και πάλι όρθιος, βάζοντας ένα νέο στοίχημα, με τη γλυκύτατη και πανέξυπνη Τζένη Μπαλατσινού πάι του.

Είναι αλήθεια ότι σου προτάθηκε να κάνεις πρωινό ή όλο αυτό ήταν ακόμα μία «ράδιο αρβύλα»;

Δεν μου έγινε ποτέ ανάλογη πρόταση, δεν ξέρω από που προέκυψε όλο αυτό. Καμία πρόταση, ποτέ. Ίσως να ήθελαν και να μην προχώρησαν .

Πώς σου φάνηκε το Voice; Σου άρεσε;

Είναι αξιοπρεπέστατο, υπάρχει ένα επίπεδο και δεν θυμίζει σε τίποτα τα παλιά ξεκατινιάσματα που ντρεπόμουν να τα βλέπω. «Κανιβάλιζαν» τους παίκτες, μαλλιοτραβιόντουσαν μεταξύ τους για να κάνουν νούμερα. Ευτυχώς, αυτό το σόου δεν έχει τέτοια… νούμερα. Έχει καλές φωνές, περνάνε τα παιδιά που έχουν αληθινό ταλέντο και επιτέλους υπάρχει αξιοκρατία, λέξη που μας ήταν άγνωστη.

Έχεις κλείσει, λένε, στο Your Face Sounds Familiar…

Συζητάω πολύ θετικά και έχω όρεξη και κέφι να το κάνω γιατί μου αρέσει πολύ το σόου από πέρυσι και το παρακολουθούσα με μεγάλο ενδιαφέρον!

Ο Νίκος Ορφανός πρόσφατα δήλωσε πως πρέπει να αποσυρθούν από τη σκηνή τα… ραμολιμέντα και ήταν στο παρελθόν, αν δεν κάνω λάθος, ο Ρόκκος που δήλωσε πως οι παλιοί πρέπει να πάνε σπίτια τους πλέον…

Θυμισέ μου ποιος είναι ο Νίκος Ορφανός… Ο Κίτσος της Τασούλας από τη διαφήμιση; Και ο Ρόκκος; Τα βρίσκω πολύ φασιστικά και ρατσιστικά όλα αυτά. Ντροπή! Ας σεβαστούμε τις «σημαίες» μας, αυτούς που μας μεγάλωσαν, αυτούς που μας δίδαξαν, αυτούς που δεκαετίες τώρα μας γλυκαίνουν τις καρδιές. Αφού είναι η ανάγκη τους τέτοια να βγαίνουν στη σκηνή, ποιος θα τους εμποδίσει να το κάνουν; Έλεος!

Διαβάστε ακόμη:

Απίστευτες δηλώσεις πασίγνωστου ηθοποιού: «Έχω μπουχτίσει να βλέπω γέρους να παίζουν στο θέατρο»!

Δάκρυσε η Στυλιανοπούλου όταν έμαθε το σχόλιο του Ορφανού για τους ηλικιωμένους ηθοποιούς