Θρίλερ με τα καλλιστεία

Διαβάστε τι δηλώνει στο zappit o Βασίλης Πρεβελάκης.

«Η δική μου πεποίθηση είναι ότι θα γίνουν και πρέπει να γίνουν. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα μιλήσουμε με το κανάλι οπότε θα έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση». Αυτό δηλώνει ο υπεύθυνος για τον ελληνικό διαγωνισμό ομορφιάς για την ανάδειξη της Σταρ Eλλάς Βασίλης Πρεβελάκης στο zappit.

Από το κανάλι του Αμαρουσίου βέβαια τηρείται προς το παρόν σιγή ιχθύος για το θέμα αν και τα μηνύματα για την διεξαγωγή των φετινών καλλιστείων σίγουρα δεν είναι ενθαρρυντικά. «Αυτή τη στιγμή όλα είναι ανοιχτά. Θα συνεκτιμηθούν κάποιοι παράγοντες και ενδεχομένως την επόμενη εβδομάδα να υπάρξει κάποια απόφαση» μας είπαν χαρακτηριστικά πηγές από το κανάλι του Αμαρουσίου.

Πάντως πέρσι τέτοια εποχή είχε ήδη πραγματοποιηθεί ο προκριματικός ενώ φέτος δεν έχει βγει καν τρέιλερ απ' το σταθμό για την υποβολή των συμμετοχών.

Στο παρασκήνιο υπάρχουν δύο απόψεις γύρω απ' τις οποίες συντάσσονται τα στελέχη: Η μια θέλει το κανάλι να μην προχωρήσει καθόλου φέτος σε διοργάνωση λόγω οικονομικής κρίσης αλλά και γιατί ενδεχομένως θα αποτελούσε πρόκληση όταν έχουν ήδη πραγματοποιηθεί περικοπές και κάποιες απολύσεις η δεύτερη θέλει τα καλλιστεία τελικά να πραγματοποιούνται όπως και πέρσι σε στούντιο με ακόμη όμως μικρότερο bughet. Το πρόβλημα στην δεύτερη περίπτωση σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες είναι η ανεύρεση χορηγών και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν ακόμη περισσότερο όσο προχωράμε προς την λήξη της τηλεοπτικής σεζόν.

Σύμφωνα με πρωινή ανάρτηση σε blog ο κ. Πρεβελάκης προσανατολίζεται στο να επιλέξει την φετινή εκπρόσωπο στο Miss Universe μέσω κάποιου πρακτορείου. «Είναι δημοσίευμα επιστημονικής φαντασίας και δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες συμβάσεις τόσο στο Miss Universe όσο και στο Miss World πρέπει να οι εκπρόσωποι να προκύψουν μέσα από διαγωνισμό για τον οποίο μάλιστα υπάρχουν και κάποιοι όροι όπως π.χ η ύπαρξη κριτικής επιτροπής. Πράγματι τα χρονικά περιθώρια στενεύουν. Θα σας δώσω ένα παράδειγμα του τι συνέβη το 2007. Η Δούκισσα Νομικού μετά την ανάδειξή της ταξίδεψε για το Miss Universe στο Μεξικό μέσα σε λίγες ώρες. Η Τουρκία δεν πρόλαβε να διοργανώσει εθνικό διαγωνισμό και όταν ζήτησε να στείλει την αναπληρωματική της προηγούμενης χρονιάς οι υπεύθυνοι του διεθνούς διαγωνισμού το αρνήθηκαν. Όπως καταλαβαίνετε σε περίπτωση που τελικά τα ελληνικά καλλιστεία δεν γίνουν θα πρέπει πρώτα να έρθουμε σε επαφή με τους διοργανωτές του Miss Universe και στη συνέχεια να δούμε τι μπορεί να γίνει». 
Α.Μ