Θοδωρής Ρουσόπουλος: «Το ζήτημα της προσφοράς είναι το κίνητρο για την επιστροφή μου στην πολιτική»

Θοδωρής Ρουσόπουλος

"Εμένα το όνομά μου καθάρισε από το 2010..."

Ο Θοδωρής Ρουσόπουλος, σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτική του συνέντευξη, εξομολογήθηκε στο Happy Day και τον Χρήστο Βαρθαλίτη για πολλά. Μερικά από τα πιο σημαντικά σημεία των δηλώσεών του ήταν τα εξής:

«Το ζήτημα της προσφοράς είναι το κίνητρο για την επιστροφή μου στην πολιτική και υπάρχει και μια διάσταση που αφορά εμένα προσωπικά και μιλάω για ζητήματα που αφορούσαν την υπόθεση Βατοπεδίου. Τότε είχε εμφανιστεί πολύ ως «σκάνδαλο Βατοπεδίου». Στα δικαστήρια όλα έχουν λήξει θετικά για όλους -σε ό,τι με αφορά πολύ νωρίς είχε τελειώσει αυτή η ιστορία. Αν θέλετε, ήταν μια ηθική απαξίωση στο όνομά μου. Εμένα το όνομά μου καθάρισε από το 2010, όταν ήταν κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ.

Έχω συζητήσει κατά καιρούς με τον Κώστα Καραμανλή στο παρελθόν την επιστροφή μου στην πολιτική. Δεν θέλω να τον εμπλέξω καθόλου στην πορεία αυτή, γιατί δεν θα ήταν έντιμο απέναντι σε κανέναν άλλον. Πάντως η σκέψη του και η αγάπη του μπορώ να πω ότι είναι δεδομένη.

Την περίοδο 2004-2007 ο αδερφός μου ήταν άνεργος. Δεν υπήρχε περίπτωση να ζητήσω από κάποιον να μπει ούτε στο δημόσιο, ούτε να ζητήσω από κάποιον επιχειρηματία να τον τοποθετήσει σε μία δουλειά.

Μπήκα στα 56 τον Σεπτέμβριο. Δεν με ενοχλούν τα γκρίζα μαλλιά. Άρχισαν να γκριζάρουν από τότε που μπήκα στην πολιτική. Υπάρχει βίντεο από όταν μπήκα στη Νέα Δημοκρατία που ήταν μαύρα».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…