Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος για Μάθιου Πέρι: «Τον είχα γνωρίσει, δεν κατάλαβα τις εξαρτήσεις του»

Κουτσογιαννόπουλος

"Ήταν ο πρώτος που "έσπασε" τον κύκλο των κολλητών. Ταλαιπωρημένος με διαλυμένο οργανισμό, είχε σφιχταγκαλιαστεί με τον θάνατο", αναφέρει ο γνωστός κριτικός κινηματογράφου.

Στην εκπομπή Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας 30/10 ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος. Ο γνωστός κριτικός κινηματογράφου, με αφορμή τον απρόσμενο θάνατο του Μάθιου Πέρι που συγκλόνισε το Hollywood αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη, αναφέρθηκε στη συνάντησή τους πριν από αρκετά χρόνια στην Αμερική και την εικόνα που είχε αποκομίσει τότε από εκείνον.

«Ακόμα και για κάποιους σαν εμάς, που τα «Φιλαράκια» δεν είναι της γενιάς μας, πάντα παρακολουθώντας αυτή τη σειρά καταλάβαινα για ποιον λόγο δημιουργεί αυτή τη φαντασίωση της οικειότητας στον τηλεθεατή. Ταυτίζεσαι με όλους τους ρόλους και τον καθένα μαζί, είναι η επιτομή της τηλεόρασης που σε κάνει να θέλεις να είσαι κομμάτι της», είπε αρχικά ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.

«Είναι πολύ σοκαριστικό το γεγονός. Θα σταθώ σε αυτό που είπε ο Μάθιου Πέρι για την εφηβική του ηλικία: εάν δεν είμαι η επιτομή του αλκοολικού, που πίνω ένα μπουκάλι κρασί και λέω ότι κάπως έτσι πρέπει νιώθουν οι κανονικοί άνθρωποι, τότε δεν ξέρω ποια είναι. Έφτασε στα 55 χάπια την ημέρα και έλεγε ότι μόνο έτσι δεν μπορώ να νιώθω άρρωστος», επισημαίνει αμέσως μετά.

«Ήταν πολύ καλός κωμικός. Τον είχα συναντήσει πριν από 20 και πλέον χρόνια σε μία συνέντευξη με αφορμή το Fools Rush In, που έπαιζε με τη Σάλμα Χάγεκ. Ήταν ένας γλυκύτατος, συμπαθέστατος άνθρωπος», περιγράφει στη συνέχεια ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος για τη γνωριμία του με τον αείμνηστο ηθοποιό των Friends.

«Δεν θα μπορούσα να το έχω υποψιαστεί ποτέ, ήταν πολύ ευχάριστος, φαινόταν πολύ υγιής. Φυσικά μέσα σε 5-6 λεπτά δεν μπορείς να καταλάβεις τι μπορεί να συμβαίνει σε έναν άνθρωπο», συμπληρώνει στην αφήγησή του στην κάμερα του MEGA.

«Τα τελευταία χρόνια τον είχαμε χάσει από τη showbiz. Ο τελευταίος – ας πούμε – μεγάλος του ρόλος ήταν να γράψει τα απομνημονεύματά του και να μοιραστεί με τον κόσμο αυτό το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Ήταν ο πρώτος που «έσπασε» τον κύκλο των κολλητών. Ταλαιπωρημένος με διαλυμένο οργανισμό, είχε σφιχταγκαλιαστεί με τον θάνατο», καταλήγει στο σχόλιό του ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.