Θοδωρής Κολυδάς για MEGA: «Aν προσωρινά χαθούμε, κάπου-κάποτε, θα …ξαναβρεθούμε»

Το μήνυμα του μετεωρολόγου του MEGA για το κανάλι

Ο μετεωρολόγος του MEGA, Θοδωρής Κολυδάς, βρίσκεται στο κανάλι επί 20 χρόνια. Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook στέλνει το δικό του ευχαριστώ στην ΕΜΥ και εκφράζει την υπερηφάνεια που νιώθει που τα χρόνια αυτά το MEGA του έδωσε τη δυνατότητα να διατηρήσει τη δεοντολογία και τους κανόνες της ενημέρωσης σε υψηλό επίπεδο. Ο ίδιος αναφέρει πως το μήνυμα του δεν είναι αποχαιρετιστήριο, αλλά αποτελεί έναν τρόπο ψυχικής αποφόρτισης από τις εξελίξεις στο MEGA.

kolydas

«Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΕΜΥ, που από το 1990 μέχρι σήμερα μου έδωσε εμένα προσωπικά, αλλά και σε άλλους συναδέλφους μετεωρολόγους, τη δυνατότητα να ενημερώνουμε το κοινό από τα ΜΜΕ.

Αισθάνομαι υπερήφανος που συνεργάστηκα με όλα τα είδη ηλεκτρονικού και έντυπου Τύπου και κυρίως με το Μεγάλο Κανάλι επί 20 χρόνια, το οποίο από την συχνότητά του μου έδωσε την δυνατότητα να διατηρήσω την δεοντολογία και τους κανόνες της ενημέρωσης σε υψηλό επίπεδο, όχι επειδή τους επιβάλλει κάποιο θεσμικό κείμενο, αλλά που τους προτάσσει το ήθος, η ανατροφή μου καθώς και οι κανόνες της επιστήμης μου.
Μετά από 31 χρόνια δουλειάς πιστεύω ότι ο απολογισμός είναι «θετικός», διότι παρά τις πρόσφατες οικονομικές απώλειες, αισθάνομαι ότι τελικά κέρδισα ανεκτίμητες αξίες, όπως η εμπιστοσύνη από το κοινό, καθώς η φιλία και η αγάπη από όλους τους καλούς συνεργάτες, τεχνικούς και δημοσιογράφους.
Καλή δύναμη σε όλους. Aν προσωρινά χαθούμε, κάπου-κάποτε, θα …ξαναβρεθούμε.

ΥΓ. Το παραπάνω μήνυμα ΔΕΝ είναι αποχαιρετιστήριο, αλλά αποτελεί έναν τρόπο ψυχικής «αποφόρτισης» από τις τρέχουσες εξελίξεις. Παραμένω σταθερά στις επάλξεις της ενημέρωσης!.» αναφέρει ο μετεωρολόγος.