Θοδωρής Δρακάκης: Η απάντηση του δημοσιογράφου για τη συνέντευξη και τον Σταμάτη Μαλέλη

«Δεν είχα σκοπό ούτε και λόγο να θίξω την τιμή και την υπόληψή του»

Η συνέντευξη του δημοσιογράφου Θοδωρή Δρακάκη στο περιοδικό People προκάλεσε αντιδράσεις γύρω από τα όσα ειπώθηκαν για τον άλλοτε συνεργάτη του Σταμάτη Μαλέλη. Ο Θοδωρής Δρακάκης με ανάρτηση του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram ξεσπά και υποστηρίζει πως τα λεγόμενα του αποδώθηκαν λάθος…

«Σήμερα είδαν το φως της δημοσιότητας αποσπάσματα συνέντευξής μου στο περιοδικό People. Ένα απόσπασμα αναφέρεται στο Σταμάτη Μαλέλη. Δεν είχα σκοπό ούτε και λόγο να θίξω την τιμή και την υπόληψή του. Η λάθος απόδοση των λεγομένων μου δημιούργησαν ένα πολύ κακό κλίμα για τον φίλο μου, τον Σταμάτη Μαλέλη με τον οποίο έχουμε συμπορευτεί στην ιδιωτική τηλεόραση και ήταν διευθυντής μου πολλά χρόνια. Στο βωμό της δημοσιότητας πήγε να θυσιαστεί μια σχέση που οικοδομήθηκε με εκατομμύρια δευτερόλεπτα τηλεοπτικού αέρα. Επαναλαμβάνω ότι δεν περίμενα τέτοια παρερμηνεία. Έχω σκάσει. Ανάθεμα την ώρα που έδινα αυτή τη συνέντευξη. Για την αποκατάσταση της αλήθειας θεωρώ υποχρέωσή μου να ανεβάσω αυτή τη δημοσίευση.
ΥΓ: Επίσης οι ερμηνείες από παρουσιαστές πρωινάδικου και οι άπλετοι χαρακτηρισμοί με λυπούν τόσο όσο και το δημοσίευμα όσο και για τη συνέντευξη».