Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο! Πέθανε η Νατάσσα Βαρελά!

Νατάσσα Βαρελά

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έφυγε ξαφνικά από τη ζωή...

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η Νατάσα Βαρελά! Την παρουσιάστρια και δημοσιογράφο του New TV, τη γνωρίσαμε ως παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων στο κανάλι Epsilon. Την είδηση του θανάτου της γνωστοποίησε μέσω facebook ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης:

«ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑΤΑΣΑ…
Όταν σε ξυπνάει ξημερώματα Κυριακής ο πατέρας ενός άτυχου 30χρονου κοριτσιού το οποίο πέθανε εντελώς ξαφνικά, για να σου ανακοινώσει τον θάνατό του, τι λόγια να βρεις για να παρηγορήσεις τον άνθρωπο αυτόν; Είμαι πολύ περήφανος που σε βοήθησα επαγγελματικά. Το άξιζες γιατί ήσουν κορίτσι με ήθος και συνέπεια. Καλό ταξίδι Νατάσα Βαρελά. Πέθανες πολύ νέα, πριν προλάβεις να δημιουργήσεις οικογένεια. Η ζωή είναι άδικη για πολλούς ανθρώπους. Και με εσένα ήταν πολύ σκληρή. Κρίμα…».

Το μήνυμα της ΕΣΗΕΑ

“Έφυγε” από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα σε ηλικία 33 ετών η δημοσιογράφος Νατάσα Βαρελά. Η Νατάσα Βαρελά γεννήθηκε στα Μέγαρα το 1985 και, μετά την ολοκλήρωση των λυκειακών της σπουδών, φοίτησε στο Τμήμα Επικοινωνίας & Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ “τη δημοσιογραφική της πορεία ξεκίνησε το 2006 στην εφημερίδα ΧΩΡΑ, ενώ στη συνέχεια εργάστηκε στο ελεύθερο ρεπορτάζ της εφημερίδας FINAΝCIAL BOX. Παράλληλα, απασχολήθηκε για σύντομο χρονικό διάστημα σε ένθετο της εφημερίδας ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ, ενώ από το Μάιο του 2007 και επί σειρά ετών, δούλεψε στον Τ/Σ EXTRA 3, όπου παρουσίαζε το βραδινό δελτίο ειδήσεων. Τελευταία της συνεργασία έμελλε να είναι ο Τ/Σ EPSILON TV, στον οποίον η άτυχη συνάδελφος εργαζόταν το τελευταίο διάστημα”.

“Η Νατάσα Βαρελά υπήρξε μία ικανή και ταλαντούχα δημοσιογράφος, που, στον σύντομο βίο της, επέδειξε δημιουργικότητα, συνέπεια και εργατικότητα. Είναι άδικο να χάνονται από τη ζωή νέοι άνθρωποι χωρίς να προλάβουν να γευτούν τους καρπούς των προσπαθειών τους”, σημειώνει.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ΕΣΗΕΑ “συλλυπείται την οικογένειά της και αποχαιρετά την αδικοχαμένη συνάδελφο, η οποία έφυγε τόσο πρόωρα και ξαφνικά από τη ζωή”.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…