Θέμος προς ΑΝΤ1 : «Αν δεν πληρώσετε, σταματάω την εκπομπή» !

Διαβάστε: Επιστολή - προειδοποίηση έστειλε ο παρουσιαστής στο κανάλι

Καινούργιες φωτιές άναψαν για τους Αντεννικούς… Φωτιές που τους τις άναψε συγκεκριμένα, ο… μπουρλοτιέρης Θέμος Αναστασιάδης μέσα από μία επιστολή – βόμβα που έστειλε προ ημερών προς την διοίκηση του καναλιού. Μία επιστολή – βόμβα μέσα απο την οποία, ουσιαστικά προειδοποιεί (σύμφωνα με κάποιους άλλους… απειλεί) πως θα σταματήσει το «Ολα 11» !

Ναι, ο δαιμόνιος δημοσιογράφος, είναι σφόδρα ενοχλημένος με το κανάλι του Αμαρουσίου και απειλεί πως θα πατήσει το off, αν δεν πληρωθούν οι συνεργάτες του. Βλέπετε, απ ΄ότι έγινε γνωστό, οι συνεργάτες του Θέμου, είναι απλήρωτοι για τέσσερις ολόκληρους μήνες και επειδή ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι, ο Θέμος αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έστειλε ,λοιπόν, επιστολή τόσο προς τον γενικό διευθυντή τηλεόρασης του ΑΝΤ1 και COO του Ομίλου, Αλεξάντερ Χόλαντ, όσο και προς τον γενικό διευθυντή προγράμματος Γιάννη Λάτσιο, μέσα απο την οποία τους διαμηνύει, πως αν δεν καταβληθούν τα δεδουλευμένα των συνεργατών του, δεν θα διστάσει να πάρει την απόφαση και να σταματήσει την παρουσίαση του «Ολα» !

Μπουρλότοοοοοο, όπως θα έλεγε και η αξέχαστη Σαπφώ Νοταρά ! Μπουρλότο κανονικό… Οσο για το τι λένε από την δική τους πλευρά οι κύκλοι του καναλιού ; Υψηλά ιστάμενα πρόσωπα που έχουν ενημερωθεί σχετικά γι ΄αυτή την επιστολή-βόμβα του Θέμου, με διαβεβαίωσαν πως ,ήδη, έχει ενημερωθεί η νομική υπηρεσία του ΑΝΤ1 και πως έχουν ξεκινήσει όλες οι σχετικές διαδικασίες για να μπορέσουν να δωθούν τα χρωστούμενα στους συνεργάτες του γνωστού δημοσιογράφου, μέχρι το τέλος της εβδομάδας, έτσι ώστε να… προλάβουν και μην δημιορυγηθεί κανένα πρόβλημα με την εκπομπή της Δευτέρας.

Για να δούμε, λοιπόν, το πως ακριβώς θα εξελιχιθεί αυτό το νέο τηλεοπτικό θρίλερ, που έρχεται για να ταράξει για τα καλά τα ήδη… ταραγμένα, τηλεοπτικά νερά !

Νάνσυ Νικολαΐδου