Θέμης Γεωργαντάς: «Δεν θα επέστρεφα ξανά στο «Μες στην καλή χαρά'' !»

Ποια είναι η σχέση του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Τι λέει για την νέα του πρωινή παρέα;

Ο Θέμης Γεωργαντάς που φέτος είναι στο «Πρωινό'' του ΑΝΤ1 και σε λίγο καιρό θα τον δούμε και στο backstage του «The Voice'' μίλησε στο περιοδικό TV EΘΝΟΣ και την Νάνσυ Νικολαϊδου για τη νέα του πρωινή παρέα και ξεκαθάρισε πως δεν δθα επέστρεφε στο «Μες στην Καλή Χαρά»

Πως προέκυψε το ''The Voice»;

Το «The Voice'' ήταν απωθημένο μου. Ήταν ένα από τα προγράμματα που παρακολουθούσα στο εξωτερικό και το λάτρευα. Έτσι, όταν το καλοκαίρι φεύγοντας από τον ALPHA διάβασα ότι θα το φέρει στην Ελλάδα ο ΑΝΤ1, πήρα τον Γιάννη Λάτσιο και του είπα ότι θέλω σαν τρελός να συμμετέχω σ΄αυτό. Ευτυχώς με ήθελαν και εκείνοι.

Και χρίστηκες » V- Reporter'' Τι θα δούμε από σένα;

Θα δείτε όλα τα παρασκήνια του «The Voice'', θα δείτε συνεντεύξεις, θα δείτε live όπου θα βρίσκομαι σ΄έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο με όλους τους παίκτες. Γενικώς, ο » V-Reporter» αναλαμβάνει μια 24ωρη καταγραφή όλου του παιχνιδιού.

Ας έρθουμε στο ''Πρωινό''. Η προσαρμογή στη νέα ομάδα ήταν δύσκολη;

Καθόλου! Η Φαίη και ο Γιώργος με καλοδέχτηκαν. Μου είπαν ''έλα και θα περάσουμε καλά'' και πραγματικά έχουμε περάσει έναν φοβερό χειμώνα. Είναι large με όσους βρίσκονται δίπλα τους και έχουν απίστευτα θετική ενέργεια. Δεν το λέω αυτό για να τους γλείψω.

Και με τη Σάσα Σταμάτη; Για την τηλεοπτική συνύπαρξη έχουν ακουστεί διάφορα;

Η Σάσα είναι η Σάσα, είναι μια κατηγορία από μόνη της. Δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί της και πρέπει να σου πω πως πίσω απ΄όλη αυτή την εικόνα της τρέλας και του χύμα είναι ευαίσθητο και τρυφερό πλάσμα.

Ώρες ώρες ξεπερνά τα όρια. Το να μη σέβεσαι τους άλλους δεν είναι μαγκιά;

Η αλήθεια είναι πως τα λέει χύμα. Είναι σαρωτική!

Το ''Μες στην καλή χαρά'' σου έχει λείψει;

Όχι…Έπειτα από πέντε χρόνια στην συγκεκριμένη εκπομπή, νομίζω πως ο κύκλος έγινε και αυτό έκλεισε.

Αν σου πρότειναν, θα επέστρεφες στην εκπομπή;

Όχι, γιατί έχω περάσει μια υπέροχη χρονιά στον ΑΝΤ1 και στο «Πρωινό», οπότε θα ήθελα να συνεχίσω μαζί τους αν ήθελαν και εκείνοι.

Με τη Σπυροπούλου πως είναι οι σχέσεις σας; 

Άριστες… Δεν είχα κανένα πρόβλημα στην συνεργασία μας. Μάλιστα, έχουμε κρατήσει και επαφή.

Τελικά είναι η… πεντάμορφη ή το τέρας;

Σε καμία περίπτωση η Κωνσταντίνα δεν είναι το τέρας που παρουσιάζεται από τα Μέσα. Και μάλιστα κάποια στιγμή είχε ενοχληθεί πάρα πολύ από τη συντονισμένη επίθεση εναντίον της!

Διαβάστε ακόμα

Ηλιάκη για Γεωργαντά και Ουγγαρέζο: «Ξινός θεωρείται κάποιος που δεν γλείφει από το πρωί μέχρι το βράδυ»;