Θέμης Αδαμαντίδης: Ο Αλέξης Κούγιας μιλάει για τον ξυλοδαρμό που υπέστη ο γνωστός τραγουδιστής!

Θέμης Αδαμαντίδης

«Και ο Θέμης και ο γιος του δέχονται απειλές για τις ζωές τους».

Στην κάμερα του Alpha και τον Πέτρο Καρσιώτη μίλησε ο Αλέξης Κούγιας, για τον ξυλοδαρμό που υπέστη ο Θέμης Αδαμαντίδης από δύο άγνωστους άντρες. Ο γνωστός ποινικολόγος, μάλιστα, είχε στα χέρια του και το χαρτί της κατάθεσης του τραγουδιστή, το οποίο ήταν ματωμένο, καθώς ο ίδιος πήγε αμέσως στο αστυνομικό τμήμα και μετά στο νοσοκομείο.

«Ήταν μαζί με τον γιο του και πήγαιναν σε ένα ραντεβού. Τον άφησε ο γιος του, κατέβηκε ο Θέμης, ο γιος του πήγε πιο πέρα να παρκάρει γιατί δεν είχε θέση πάρκινγκ εκεί. Και όταν γύρισε βρήκε τον πατέρα του αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο πεσμένο και να έχει χάσει τις αισθήσεις του. Έχω την κατάθεση ματωμένη. Οι αστυνομικοί, βλέποντας τη σοβαρότητα της καταστάσεώς του, του συνέστησαν να πάει στο νοσοκομείο. Και αμέσως οι γιατροί συνέστησαν αξονική τομογραφία στο κεφάλι και ακτινογραφίες θώρακος γιατί τα χτυπήματα ήταν πολύ έντονα.

Όλοι καταλαβαίνουν ότι ο Αδαμαντίδης είναι ένας μύθος του ελληνικού τραγουδιού και δυστυχώς δεν το κατάλαβε και αυτός που σχεδίασε όλη αυτή την ιστορία, τον οποίο ο Αδαμαντίδης κατονόμασε, είναι γνωστός επιχειρηματίας νυχτερινού κέντρου. Φορούσαν κράνη, δεν του είπαν τίποτα, τον χτύπησαν και το μόνο που του είπαν ήταν μια βρισιά και “φέρε τα λεφτά”. Κανείς δεν κατάλαβε ποια λεφτά.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης, όμως είπε, ότι το τελευταίο τρίμηνο, κάτι που το γνωρίζω κι εγώ γιατί μου είχε ζητήσει τη βοήθειά μου, δέχεται και αυτός αλλά και ο γιος του, που είναι 21 ετών, απειλές για τις ζωές τους, γιατί υπάρχει ένας επιχειρηματίας, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει ένα ιδιωτικό συμφωνητικό στα χέρια του από το οποίο προκύπτει ότι ο Αδαμαντίδης έχει πάρει μια προκαταβολή. Από την πρώτη στιγμή που ήρθε στο γραφείο μου, μου είπε ότι δεν έχει υπογράψει τέτοιο έγγραφο», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

«Ξαφνικά περπατάνε 2 άτομα στο πεζοδρόμιο…»