Θέλετε να μπείτε στο… μυστηριώδη κόσμο των αρσενικών;

Διαβάστε περισσότερα!

 Ενώ όμως, έχουν χυθεί τόνοι μελάνι για το πώς θα μπούμε σε αυτό το μυστηριώδη κόσμο των θηλυκών, εντούτοις δεν υπάρχουν πολλές αναφορές για το τι συμβαίνει στο μυστηριώδη κόσμο των αρσενικών!

Όλα αυτά όμως, μέχρι αυτή την Παρασκευή, αφού στις 11 το βράδυ μπορείτε να μάθετε πολλά για τους «ανδρικούς κώδικες», μέσα από την εκπομπή «GUY CODE» που θα ξεκινήσει να προβάλλεται κάθε βδομάδα από το MTV.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και το δελτίο Τύπου «σε αυτή τη μισάωρη κωμική σειρά, οι τηλεθεατές ενημερώνονται για ότι είναι in και out στον κόσμο των αγοριών, με σοβαρό (πάντα) ύφος, παράλογο χιούμορ, αστεία και ανάρμοστα animation. Το show παρουσιάζει την pop κουλτούρα των σύγχρονων stars, κορυφαίων κωμικών, αθλητών και εξειδικευμένων ειδικών που φέρνουν στην επιφάνεια τους κανόνες για κάθε κατάσταση στη ζωή: από την ανακάλυψη του ανδρικού κόσμου, strip clubs, βρώμικα SMS (sexting) και πολλά – πολλά ακόμη. Επίσης, διάσημοι μοιράζονται την άποψή τους για το τι κάνει πετυχημένη μια βραδιά «Good Ass Night», ενώ το show παρουσιάζει τα προφίλ αντρών που κατάφεραν να έχουν την… καλύτερη δουλειά του κόσμου!»

Από αυτή την Παρασκευή 10 Αυγούστου λοιπόν και κάθε Παρασκευή στις 23:00 το βράδυ, συντονιστείτε στο MTV για να παρακολουθήσετε τον απόλυτο οδηγό ανδρισμού μέσα από το διασκεδαστικό «GUY CODE» και ίσως καταφέρετε να μυηθείτε στο μυστηριώδη κόσμο των αρσενικών!

Γρηγόρης Μελάς