Τhe Voice Kids: Θα το δούμε στις οθόνες μας; Όλη η αλήθεια

Τι θα γίνει τελικά με το talent show για παιδιά;

Από το πρωί κάνουν τον γύρο του διαδικτύου φήμες που θέλουν το show του ΑΝΤ1 να μένει εκτός προγράμματος την επόμενη σεζόν. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει. Το ZappiT επικοινώνησε με τους υπεύθυνους του καναλιού του Αμαρουσίου και έμαθε τι ακριβώς συμβαίνει.

Η αλήθεια λοιπόν είναι, πως το The Voice Kids δε θα πάρει καμία αναβολή. Οι συμμετοχές μέχρι τώρα είναι χιλιάδες και συνεχίζονται, ενώ το πρόγραμμα θα βγει κανονικά στον αέρα, χωρίς όμως να είναι ακόμα σίγουρο το αν θα το δούμε στο πρώτο ή το δεύτερο μισό της επόμενης χρονιάς.

Όσοι μιλούν  για καθυστέρηση του The Voice Kids βιάστηκαν να μιλήσουν, αφού από τον σταθμό ποτέ δεν είχε γίνει λόγος για το αν θα το δούμε στο πρώτο ή το δεύτερο μισό της σεζόν και πολύ περισσότερο δεν έδωσε ποτέ ακριβή ημερομηνία έναρξης, καθώς είναι πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο.

Όσον αφορά τωρα στους κριτές και τον παρουσιαστή του σόου, ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο, αφού ο AΝΤ1, δεν έχει μιλήσει επίσημα με κανέναν.

Πρέπει βέβαια να πούμε ότι στο συγκεκριμένο κόνσεπτ στο εξωτερικό, ο παρουσιαστής είναι ο ίδιος με το The Voice, ενώ τις θέσεις των κριτών κρατάνε τουλάχιστον τρεις από τους τέσσερις κριτές του The Voice.

Παυλίνα Ντάσιου

Διαβάστε όλα τα νέα για το The Voice εδώ!