The Voice: Δείτε ποιοι επώνυμοι αγόρασαν εισιτήριο για την φιλανθρωπική συναυλία

Oι Έλληνες celebrities στηρίζουν την προσπάθεια της "Αποστολής"

Οι μέρες κυλάνε και το χρονόμετρο μετράει αντίστροφα μέχρι τις 3 Ιουλίου και τη μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία με σύνθημα «ΜΙΑ ΧΩΡΑ, ΜΙΑ ΦΩΝΗ» που διοργανώνει ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ στο ΟΑΚΑ για τη στήριξη του έργου τoυ Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή», της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Στη συναυλία θα τραγουδήσουν οι 4 coaches του “THE VOICE”, ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Μιχάλης Κουινέλης/STAVENTO, ενώ όλα τα έσοδα από τη συναυλία με τίτλο « ΜΙΑ ΧΩΡΑ, ΜΙΑ ΦΩΝΗ» θα διατεθούν στο πρόγραμμα σίτισης απόρων και αστέγων Αθηνών της «Αποστολής».

Προσωπικότητες της τηλεόρασης, της show biz και της μουσικής έσπευσαν ήδη να προμηθευτούν το εισιτήριο τους και κανένας δεν πρόκειται να λείψει από τη μεγάλη αυτή βραδιά!

Η Δούκισσα Νομικού, η Ελεονώρα Μελέτη, η Μαίρη Συνατσάκη, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Τζένη Θεωνά, ο Λάκης Γαβαλάς, ο Ηλίας Βρεττός, η Ευαγγελία Αραβανή, ο Αργύρης Αγγέλου, η Γκαλένα Βελίκοβα, η Λάουρα Νάργες, η Κατερίνα Στικούδη, ο Άλεξ Κάβδας, η Έλενα Παπαβασιλείου, η Χριστίνα Παππά, η Κατερίνα Γερονικολού, η Άννα Πρέλεβιτς, η Γωγώ Μαστροκώστα, η Έρρικα Πρεζεράκου και πολλοί ακόμη πήραν στα χέρια τους το μαγικό χαρτάκι εισόδου και βοήθησαν το σημαντικό σκοπό της βραδιάς.

Προμηθευτείτε κι εσείς το δικό σας εισιτήριο και συναντήστε τους όλους στο ΟΑΚΑ, στηρίζοντας την προσπάθεια της Αποστολής! Η προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει στα καταστήματα Public, ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, SEVEN SPOTS και IANOS, και ηλεκτρονικά στο viva.gr (http://www.viva.gr/tickets/music/mia-xora-mia-foni/).