The Battle: Έρχεται στις 20 Δεκεμβρίου

Το μεγαλύτερο Ελληνικό τηλεοπτικό show μαχητικών αθλημάτων, το THE BATTLE by STOIXIMAN.GR επιστρέφει στις 20 Δεκεμβρίου στο Κλειστό του Tae Kwon Do στο Π. Φάληρο. Το THE BATTLE δημιουργήθηκε τον Νοέμβριο του 2011 από τον δημοσιογράφο Στέφανο Κωνσταντινίδη και παρουσιάζει σε μία βραδιά αγώνες από διάφορα μαχητικά αθλήματα όπως η πυγμαχία, το kickboxing, το muay thai και το MMA.

Μέχρι και το 2015 έχουν γίνει 14 events του THE BATTLE σε Αθήνα, Καβάλα και Πάτρα. Έχουν συμμετάσχει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα αθλητών, από Ελλάδα και εξωτερικό. Στις 20 Δεκεμβρίου στην 15η έκδοση του event, θα δούμε κορυφαίες μάχες μεταξύ Ελλήνων αθλητών αλλά και ξένων μιας και το THE BATTLE ανήκει στην παγκόσμια ομοσπονδία της WKN (World Kickboxing Network), που ανοίγει τον δρόμο για πολύ μεγάλα ονόματα να έρχονται στην χώρα μας.

Πρόεδρος της WKN στην Ελλάδα, είναι ο Στέφανος Κωνσταντινίδης που ήδη έχει δώσει την ευκαιρία σε πολλά ελληνόπουλα να αγωνιστούν σε πολύ δυνατούς αγώνες στο εξωτερικό. Στο THE BATTLE 15 by STOIXIMAN.GR θα δούμε τον Παύλο Καπώνη να διεκδικεί τον τίτλο Ευρώπης στο στυλ του Muay Thai, τον Αντώνη Τζώρο σε ένα από τα δυσκολότερα ματς της καριέρας του στο στυλ του Kick Boxing και τον Δημήτρη Ξερικό να δίνει ακόμα μία σκληρή μάχη στην Πυγμαχία. Συνολικά οι θεατές θα απολαύσουν 15 αναμετρήσεις στο part1 που ξεκινά στις 16.00', ενώ η main card έχει 10 αναμετρήσεις στα στυλ: kickboxing, muay thai, MMA και Επαγγελματική Πυγμαχία και ξεκινά με μια λαμπρή τελετή στις 20.30'.