Θανάσης Βισκαδουράκης στο Live News: «Του κόπηκαν τα πόδια και άρχισε να κλαίει»

Θανάσης Βισκαδουράκης

Όσα κατήγγειλε ο Θανάσης Βισκαδουράκης στην εκπομπή του MEGA.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε το απόγευμα της Παρασκευή, μέσω ζωντανής σύνδεσης, στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο το απόγευμα της Παρασκευής. Ο αγαπημένος ηθοποιός θέλησε να προβεί σε μια δημόσια καταγγελία σχετικά με τις αποζημιώσεις των πλημμυροπαθών

Ειδικότερα, ο Θανάσης Βισκαδουράκης σημείωσε χαρακτηριστικά «έδωσε το κράτος, και καλά έκανε, 6.500. Εγώ θα μιλήσω για τη δική μου οικογένεια, την πεθερά μου και τον πεθερό μου. Ακόμα δεν έχουν κρεβάτι, δεν έχουν κουζίνα, δεν έχουν ψυγείο. Έχει δώσει το κράτος κάποια λεφτά. Μετά βασάνων, βρήκαμε στον Παλαμά ένα σπίτι, με κάπως, χαμηλό ενοίκιο. Θέλουν και μπροστά 2-3 μήνες».

«Και ξαφνικά, μου λέει ο πεθερός μου ότι δεν υπάρχουν τα λεφτά στην τράπεζα. Τα πήρε μια εισπρακτική. Είναι αγρότες ο πεθερός με την πεθερά μου. Χρωστούσαν όντως στην τράπεζα και του λείπουν όντως, τα 6.500 χιλιάρικα που τους έδωσε το κράτος για βοήθεια. Του κόπηκαν τα πόδια και άρχισε να κλαίει. Εγώ, κάνω τόσο αγώνα από την Αθήνα να τους βοηθήσουμε».

«Εμείς από την Αθήνα ωραία τα βλέπουμε. Αν μιλήσεις όμως με αυτούς τους ανθρώπους, υποφέρουν, πεινάνε, πονάει η ψυχή τους. Είναι και άλλοι συγχωριανοί απ’ ότι μου είπε που έπαθαν το ίδιο, αλλά φοβούνται να μιλήσουν» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Θανάσης Βισκαδουράκης στην ενημερωτική εκπομπή του Μεγάλο Κανάλι.