Θανάσης Βισκαδουράκης – Ξέσπασε στο Tlive: «Είμαστε φτωχοί στην τσέπη, όχι στο μυαλό»

Θανάσης Βισκαδουράκης

"Θέλω να πω στους διοικούντες, βοηθήστε εμάς τους φτωχούς" υπογράμμισε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Σε ζωντανή σύνδεση στο Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου εμφανίστηκε ο Θανάσης Βισκαδουράκης, το μεσημέρι της Πέμπτης, στον Alpha. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε από καρδιάς στην κακοκαιρία Daniel που κατέστρεψε μεγάλο μέρος της Θεσσαλίας και ο πεθερός του αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι του.

Έχοντας τον κ. Κώστα στο πλευρό του, λοιπόν, ο Θανάσης Βισκαδουράκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δουλεύω σε δύο θέατρα και όχι μόνο αυτό. Έφυγα από το σπίτι που ζούσα στη Νέα Ιωνία, με έδιωξαν και έψαχνα για δύο μήνες σπίτι. Τα ενοίκια στην Αθήνα είναι τεράστια. Βρήκα έναν καλό άνθρωπο που μου είπε: “Θανάση, εγώ δεν θέλω να κάνω αισχροκέρδεια. Έλα να μείνεις στο σπίτι μου”. Και πρώτη φορά με αξίωσε ο Θεός στα 55 μου να βάλω την γυναίκα μου και το παιδί μου σε ένα μεγάλο σπίτι σε μια πολύ ωραία περιοχή, εδώ στα Βριλήσσια. Του είπα ότι θα δουλεύω σε δύο θέατρα να μπορώ να πληρώνω».

«Θέλω να πω στους διοικούντες, βοηθήστε εμάς τους φτωχούς. Είμαστε φτωχοί, όχι στο μυαλό, εκεί δεν είμαστε φτωχοί, αλλά στην τσέπη είμαστε. Αγωνιζόμαστε για τα παιδιά μας, για ένα καλύτερο μέλλον».

Με τη σειρά του, στην ενημερωτική εκπομπή του Alpha, ο πεθερός του γνωστού ηθοποιού ανέφερε πως «ο Δήμος Παλαμά έχει πάθει βιβλική καταστροφή. Την μεγαλύτερη καταστροφή έχουν τα χωριά Βλοχός και Μεταμόρφωση. Δεν μπορούμε να πάμε ακόμα σπίτια μας. Δεν μπορούμε να προσεγγίσουμε τα σπίτια μας. Δεν υπάρχει τίποτα. Είμαστε με τα σορτς και τις παντόφλες. Φύγαμε άρον – άρον με 2,5 μέτρα νερό στο χωριό και τελείωσαν τα πάντα, έσβησαν. Μας πήραν τη ζωή μας από τα χέρια μας. Τη θέλουμε πίσω. Η πολιτεία πρέπει να σκύψει στους πληγέντες και να τους βοηθήσει. Εγώ προσωπικά δεν ξέρω πού θα πάω… Τα έχω χαμένα, ζω έναν εφιάλτη».