Θα παρουσιάσει η Ευγενία εκπομπή μαζί με τον Άδωνη;

Διαβάστε: Ο ΑΝΤ1 τους θέλει παρουσιαστές στο ριάλιτι παιχνίδι "Η Πεντάμορφη και ο Σπασίκλας"

Είναι γνωστό ότι η Ευγενία Μανωλίδου και ο Άδωνης Γεωργιάδης είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σοουμπίζ. Αυτή τη δημοτικότητά τους και την απήχηση που έχουν στον κόσμο φαίνεται ότι θέλει να εκμεταλλευτεί –όπως γράφει το περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ– το κανάλι του Αμαρουσίου και οι υπεύθυνοι σκέφτονται ότι στο καινούριο ριάλιτι παιχνίδι «Βeauty and the Geek» επί το ελληνικότερον «Η πεντάμορφη και ο σπασίκλας», οι δυο τους θα ήταν οι ιδανικοί παρουσιαστές.

Σε αυτό θα συμμετέχουν κάποιοι άντρες… ανυπότακτοι στο γάμο και κάποια κορίτσια θα προσπαθούν να τους πείσουν να μπουν στον ίσιο δρόμο και ότι είναι οι ιδανικές για σύντροφοί τους. Όλο αυτό βέβαια διανθισμένο με πολύ χιούμορ, περιπέτεια και με τους δύο παρουσιαστές –που θα είναι ένα αγαπημένο παντρεμένο ζευγάρι της σοουμπίζ– να αποκαλύπτουν πτυχές της δικής τους ευτυχισμένης κοινής ζωής.

Σύμφωνα με το ΛΟΙΠΟΝ, «Ιδανικότερο ζευγάρι από τον Άδωνη και την Ευγενία υπάρχει;» φαίνεται ότι σκέφτηκαν οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 και σκοπεύουν να προσεγγίσουν το ζευγάρι και να του προτείνουν το deal. Και αν τελικά δεχτούν, σίγουρα θα είναι η έκπληξη της σεζόν! Μάλιστα, για να έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον το ριάλιτι σκέφτονται ένα μεγάλο ποσό των χορηγών-διαφημιστών να δοθεί για φιλανθρωπικό σκοπό, οπότε και οι πιθανότητες Άδωνης και Ευγενία να απαντήσουν θετικά μεγαλώνουν. Λέτε τελικά να τους δούμε μαζί στους τηλεοπτικούς μας δέκτες;