Τέταρτος ηθοποιός καταγγέλλεται για βιασμούς

Καταγγελία

Τι υποστηρίζουν στις καταθέσεις τους οι γυναίκες που τον καταγγέλλουν;

Ακόμη ένας ηθοποιός καταγγέλλεται από τέσσερις γυναίκες για βιασμούς. Όπως μεταδόθηκε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, έχουν κατατεθεί μηνύσεις εναντίον του και έχει ξεκινήσει δικαστική έρευνα.

«Εναντίον του ηθοποιού Λ.Φ. έχουν κατατεθεί τρεις μηνύσεις ενώ τρεις ακόμα γυναίκες παρουσιάστηκαν ως μάρτυρες για την κακοποιητική του συμπεριφορά. Μία από τις καταγγέλλουσες είναι 28 ετών σήμερα και καταγγέλλει πως γνώρισε τον ηθοποιό το 2013, όταν εκείνος ανέλαβε να την βοηθήσει με τις εξετάσεις που ήθελε να δώσει για την Δραματική Σχολή. Την βίασε τον Αύγουστο. Όπως αναφέρει, εγώ τον έσπρωχνα, φώναζα όχι αλλά δεν μπορούσα να τον διώξω γιατί βρισκόταν από πάνω μου, ένας τεράστιος σε όγκο άντρας, που με είχε ακινητοποιήσει με το μυϊκό του βάρος και με χτυπούσε. Είχα κυριολεκτικά τρομοκρατηθεί γιατί μου χτυπούσε το κεφάλι και ζαλιζόμουν, παρά την αντίδρασή μου και δίχως να το θέλω. Εκείνη τη νύχτα φοβήθηκα στα αλήθεια ότι θα πεθάνω.»

Τον ηθοποιό, που είναι σήμερα 40 χρονών, μήνυσαν για βιασμό και δύο αδερφές. Όπως υποστηρίζουν, τις βίασε όταν ήταν 14 και 15 ετών αντίστοιχα. Μάλιστα το ένα κορίτσι σκέφτηκε να βάλει τέλος στη ζωή του διότι δεν άντεχε τον εφιάλτη που ζούσε. Η αδερφή της την έσωσε.

Ο ηθοποιός ζει πλέον στο εξωτερικό.