Τέσσερις αφίξεις στον ενημερωτικό τομέα του Epsilon – Αναλαμβάνει τη διεύθυνση ειδήσεων του σταθμού

Epsilon

Η ανακοίνωση του καναλιού.

Το Epsilon TV θέλοντας να συνεχίσει τη σημαντική προσπάθεια που γίνεται τον τελευταίο καιρό στο σταθμό για αντικειμενική και έγκυρη Ενημέρωση ενισχύει ακόμα περισσότερο τον ενημερωτικό τομέα και καλωσορίζει τέσσερα έμπειρα στελέχη τα οποία αναλαμβάνουν νευραλγικές θέσεις.

Τα καθήκοντα του Διευθυντή Ειδήσεων του σταθμού αναλαμβάνει ο Στράτος Μπαλής, ενώ Διευθυντής Σύνταξης Ειδήσεων αναλαμβάνει ο Βίκτωρας Βλαχογιάννης.

Ο Στράτος Μπαλής και ο Βίκτωρας Βλαχογιάννης έχουν πολυετή εμπειρία σε αντίστοιχες θέσεις και έχουν διαγράψει μια εξαιρετικά πετυχημένη πορεία στο χώρο της Ενημέρωσης υπηρετώντας πιστά τις δημοσιογραφικές αξίες.

Σημαντική είναι και η προσπάθεια του Epsilon TV να αναβαθμίσει και το αθλητικό τμήμα της Ενημέρωσης στη νέα αυτή εποχή για το σταθμό, αναλαμβάνοντας τόσο τη μετάδοση μεγάλων αθλητικών γεγονότων όσο και την παραγωγή αθλητικών εκπομπών.

Ο Γιώργος Κοσμάς από τη θέση του Head of Sports Content και ο Άγγελος Τόμπρος ως  αρχισυντάκτης των αθλητικών εκπομπών στελεχώνουν την αθλητική Ενημέρωση του σταθμού.

Με την εμπειρία τους σε εξαιρετικά καίριες θέσεις είναι βέβαιο ότι θα συμβάλουν στη νέα εποχή για το σταθμό και θα καθιερώσουν το Epsilon TV ως βασική επιλογή στην αθλητική ενημέρωση των τηλεθεατών.

Η Διοίκηση του σταθμού τους καλωσορίζει και τους εύχεται καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα.