Τέρενς Κουίκ: Η δουλειά μου «έφαγε» γάμους και οικογένειες

Δείτε βίντεο από τη συνέντευξη του Τέρενς Κουΐκ.

Με χιούμορ αλλά και ειλικρινή διάθεση, ο δημοσιογράφος εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή «αξίζει να το Ζεις» και την Τατιάνα Στεφανίδου μιλώντας για την μεγάλη του οικογένεια – 3 γάμοι, 3 παιδιά και 2 εγγόνια και το πως θα ήθελε να έχει μία οικογένεια σα του γιου του.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να είμαι ένας τόσο καλός πατέρας όσο είναι ο Ρίτσαρντ, θα ήθελα πάρα πολύ να είχα φτιάξει τελικά μία γερή οικογένεια, όπως στεριώνει η δική του -και χτυπάω ξύλο και να στεριώνει για πάντα. Θα ήθελα πάρα πολύ για παράδειγμα η δουλειά μου να μη μου έχει φάει, είτε γάμους, είτε οικογένειες.» είπε ο δημοσιογράφος που σήμερα προσπαθεί να μοιράζει όσο μπορεί τον χρόνο του στα πρόσωπα της οικογένειάς του.

Ανέφερε επίσης σημαντικές οικογενειακές στιγμές που μπήκαν σε «δεύτερη μοίρα» λόγω των αναγκών της δουλειάς, όπως η γέννηση του τρίτου γιου του που συνέπεσε με τον θάνατο του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ή ένα ατύχημα που είχε η μητέρα του για το οποίο ειδοποιήθηκε την ώρα του δελτίου ειδήσεων και συνέχισε, ή το ότι όταν πέθανε ο πατέρας του βρισκόταν στην Κύπρο και έπρεπε να ολοκληρώσει 4 εκπομπές για να επιστρέψει.

Τέλος, μίλησε για το πόσο θυμωμένος είναι με τη σημερινή κατάσταση κάτι το οποίο έπεξε και καθοριστικό ρόλο στην επιλογή του να πει ναι στο δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel.

Δείτε το βίντεο: