Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Γεύμα της οικογένειας μετά το ετήσιο μνημόσυνο

Μνημόσυνο

Η επιμνημόσυνη δέηση ξεκίνησε στις 13:00 στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως στο Τατόι.

Τη μνήμη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου τίμησαν τα αγαπημένα οικογενειακά του πρόσωπα, έναν χρόνο μετά τον θάνατό του. Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης (10/1) στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως στο Τατόι.

Τα παιδιά, τα εγγόνια αλλά και η σύζυγός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Άννα Μαρία, παραβρέθηκαν στο μνημόσυνο που τελέστηκε για εκείνον, ο οποίος «έφυγε» τον Ιανουάριο του 2023 σε ηλικία 83 ετών.

Η επιμνημόσυνη δέηση ξεκίνησε στις 13:00 υπό βροχή και ολοκληρώθηκε μισή ώρα αργότερα. Στον αύλιο χώρο του ιερού ναού είχε συγκεντρωθεί από νωρίς κόσμος κρατώντας σημαίες, τιμώντας τη μνήμη του τέως βασιλιά.

Μισή ώρα πριν την έναρξη της τελετής έφτασε στο Τατόι ο γιος του, Νικόλαος, ενώ ακολούθησε και ο μικρότερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Φίλιππος. Λίγα λεπτά πριν τη μία έκαναν την εμφάνισή τους ο Παύλος, η αδελφή του, Αλεξία, και η μητέρα τους, Άννα Μαρία.

Το ετήσιο μνημόσυνο πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο και υπό δρακόντεια μέτρα προστασίας. Αμέσως μετά, η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου βρέθηκε σε γνωστό εστιατόριο της Κηφισιάς για γεύμα και καφέ.

Φωτογραφίες: NDP