Τεό Θεοδωρίδης: Η νέα του ζωή μετά τη φυλακή!

«Αυτό που με πείραξε περισσότερο ήταν...»

Ο Τεό Θεοδωρίδης μετά από μια δεκαετία ανέβηκε στην πασαρέλα για την επίδειξη του καλού του φίλου Νίκου Αποστολόπουλου και μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τη νέα του ζωή μετά τη φυλακή, αλλά και για τα χρόνια στη φυλακή

«Τελείωσε, καταστράφηκε η ζωή μου. Η προηγούμενη ζωή. Νομίζω ότι ήταν πολύ απελευθερωτικό για εμένα αυτό που είχε συμβεί. Απελευθερωτικό γιατί όταν φτάνεις στο μηδέν φεύγουν όλα όσα έχουν περιβάλλει την προηγούμενη ζωή σου. Που έχει να κάνει με την εικόνα, που έχει να κάνει με την ηθική, με την ιδιοσυγκρασία. Ξαφνικά απελευθερώνεσαι από όλα και ξεκινάς από το μηδέν. Αυτό για εμένα ήταν πολύ σημαντικό κομμάτι. Η ζωή θέλει δύναμη. Αυτό που με πείραξε περισσότερο ήταν η επιπολαιότητα μου αλλά και αυτό στάθηκε αξιοποιήσιμο, οπότε κοιτάμε μπροστά.

«Βγαίνοντας είπα ότι δε θέλω να χάσω αυτή την ενέργεια που είχα όσο ήμουν μέσα. Έναν ρυθμό ήρεμο και γαλήνιο που θα μπορούσε να παρατηρεί πράγματα και να μην προβαίνει σε κρίσεις, ωστόσο μέσα από το τρέξιμο της καθημερινότητας νομίζω ότι το έχασα αυτό. Υπάρχουν στιγμές που κάποια πράγματα νιώθω ότι μου λείπουν, το να έχω χρόνο για τον εαυτό μου και να μην διασκορπίζεται η σκέψη μου σε οτιδήποτε επιτάσσει η καθημερινότητα και οι ανάγκες της επιβίωσης» είπε ο Τεό Θεοδωρίδης στις αδελφές Ράντη.