Τέμπη: Συγκλονίζουν τα λόγια για την Κλαούντια – «Δεν έχω τίποτα πια, απλά κάθομαι και περνάνε οι μέρες»

Tempi

"Θα περάσω την Ανάσταση και το Πάσχα μόνος. Ούτε το κορίτσι μου αυτή τη στιγμή γιορτάζει, ούτε μπορεί να κάνει κάτι, όποτε θα της κάνω παρέα", εξομολογείται ο Βασίλης Νεθερίδης.

Η Κλαούντια Λάτα ήταν ένα από τα 57 θύματα στο σιδηροδρομικό δυστύχημα που συνέβη το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου στα Τέμπη. Η 21χρονη κοπέλα με καταγωγή από τη Λάρισα έχασε άδικα τη ζωή της τη μοιραία εκείνη νύχτα και ο σύντροφός της, Βασίλης Νεθερίδης, ενάμιση μήνα μετά, μίλησε συντετριμμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

«Δεν έχω σχέδια. Δεν έχω τίποτα. Απλά κάθομαι και περνάνε οι μέρες. Ούτε όρεξη έχω να δω κάποιον, ούτε να κάνω κάτι, ούτε να βγω από το σπίτι, τίποτα. Διαλύθηκαν όλα απλά», δηλώνει ο νεαρός σύντροφος της Κλαούντια.

«Θα περάσω την Ανάσταση και το Πάσχα μόνος. Θα κλείσω και το κινητό σε λίγο και θα κάτσω εδώ σπίτι. Τι άλλο να κάνω αφού ούτως ή άλλως μου τα διέλυσαν όλα. Δεν έχω να γιορτάσω κάτι. Ούτε το κορίτσι μου αυτή τη στιγμή γιορτάζει, ούτε μπορεί να κάνει κάτι, όποτε θα της κάνω παρέα», εξομολογείται ο Βασίλης Νεθερίδης.

«Ήθελε πώς και πώς και τα παιδιά και την πρόταση γάμου έστω για να την ακούσει και ας μην γινόταν μετά σε εκκλησία και τέτοια. Αλλά δεν την άκουσε…», αποκαλύπτει ο νεαρός συγκινημένος σε άλλο σημείο.

«Έχω φύγει από την Ελλάδα για λίγο. Ήρθα εδώ να τα βρω με τον εαυτό μου αλλά δεν βοηθάει καθόλου. Θεωρούσα ότι θα ήταν καλύτερα αλλά δεν έχω φίλους εδώ να πω δυο κουβέντες και κλείνομαι μέσα μου. Σκέφτομαι υπερβολικά όσα έχουν γίνει και δεν κάνει καλό. Τις περισσότερες φορές είμαι στο κρεβάτι και απλά κλαίω», περιγράφει ο σύντροφος της Κλαούντια.