Τέμπη: Σπάραξε στον αέρα του ΣΚΑΪ ο πατέρας της Ελπίδας – «Γιατί; Της έκοψαν τα όνειρα»

Τέμπη

"Εμείς σαν ζωντανοί κάπου θα ζήσουμε, θα ξαναδούμε τον ήλιο... εκείνο όμως πού θα βρίσκεται; Γιατί να μου το στερήσουνε;", ξεσπά ο κύριος Χρήστος Χούπας.

Ο πατέρας της 28χρονης Ελπίδας Χούπα, η οποία ταυτοποιήθηκε ως μία εκ των νεκρών του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, μίλησε το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή «Οι Δεκατιανοί» του ΣΚΑΪ.

Ο κύριος Χρήστος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του και «ξέσπασε» σε λυγμούς στον αέρα.

«Η φωνή μου δεν μπορεί να ανταπεξέλθει κανονικά, ζητώ συγγνώμη για αυτό αλλά είμαι πολύ φορτισμένος συναισθηματικά. Μια τέτοια κατάσταση δεν θα ήθελα να την ευχηθώ ούτε στον χειρότερο εχθρό μου», ανέφερε αρχικά ο άτυχος πατέρας.

«Εμείς σαν ζωντανοί κάπου θα ζήσουμε, θα ξαναδούμε τον ήλιο… εκείνο όμως πού θα βρίσκεται; Τα όνειρά του κόπηκαν… γιατί; Ήταν φιλόδοξο άτομο, έβαζε ψηλά τον πήχη στη ζωή της, έβαζε στόχους και τους πετύχαινε. Γιατί να μου το στερήσουνε; Με κόπο και μόχθο τα μεγαλώνω κι εγώ και η σύζυγός μου. Βιοπαλαιστές είμαστε, δεν τα βρήκαμε έτοιμα στη ζωή μας», τονίζει ο κύριος Χρήστος κλαίγοντας.

«Σε φιλώ. Αυτό θα ήθελα να της πω για τελευταία φορά αν μπορούσα. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσα τηλεφωνήματα και μηνύματα παίρνουμε από Αυστραλία, Αμερική, Βόρεια Ευρώπη, Ισπανία, Γαλλία. Έχω ανάγκη τη στήριξη», εξομολογείται ο κύριος Χούπας στον αέρα του ΣΚΑΪ.

Σημειώνεται ότι η Ελπίδα Χούπα ήταν φοιτήτρια της Αρχιτεκτονικής Σχολής του ΑΠΘ.