Τέμπη: Σοκάρει η μαρτυρία για τις δίδυμες και την ξαδέρφη τους

Τέμπη

«Σκεφτόμουν να σηκωθώ να πάω στο κυλικείο, αλλά ευτυχώς δεν σηκώθηκα, ήταν το τυχερό μου», λέει ο 28χρονος Νίκος.

Στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη μίλησε ο Νίκος, ο οποίος βρισκόταν μέσα στο μοιραίο τρένο που συγκρούστηκε στα Τέμπη. Ο 28χρονος αναφέρθηκε και στα τρία κορίτσια, τις δίδυμες την ξαδέρφη τους, τις οποίες είδε λίγο πριν το δυστύχημα.

«Ήμασταν στο τέταρτο βαγόνι, ήταν δύσκολο να βγούμε γιατί είχε σπάσει η πόρτα. Όταν βγήκαμε είχε ήδη πάρει φωτιά το τρίτο, από εκεί βλέπαμε, ήταν στα δύο μέτρα. Πριν τη σύγκρουση δεν είχαμε ακούσει κάτι, ούτε κάποια συνομιλία. Αισθανθήκαμε το τράνταγμα, δεν υπήρχε φρενάρισμα. Ήταν έντονο και συνεχόμενο το τράνταγμα, ήταν 10-13 δευτερόλεπτα. Είχαν σπάσει τζάμια από την άλλη μεριά του βαγονιού, πεταγόντουσαν πράγματα, υπήρχε πανικός, τσιρίδες, φωνές.

Σκεφτόμουν να σηκωθώ να πάω στο κυλικείο, αλλά ευτυχώς δεν σηκώθηκα, ήταν το τυχερό μου. Θυμάμαι τα τρία κορίτσια, τις δίδυμες και την ξαδέλφη τους που άφησαν τις βαλίτσες τους δίπλα σε εμάς και είπαν “πάμε στο κυλικείο να κάτσουμε” γιατί δεν είχε να κάτσουν και οι τρεις. Την άλλη μέρα που το διάβασα, σοκαρίστηκα ακόμα περισσότερο», είπε ο 28χρονος Νίκος.