Τέμπη: Ράκος το πάνελ του Super Κατερίνα με τον αποχαιρετισμό της μάνας

Super Κατερίνα

"Καλό παράδεισο να έχει το αγγελούδι μου. Ήταν υπερβολικά καλός για αυτόν τον κόσμο", αναφέρει συγκινημένη η κυρία Μιρέλα Ρούτσι.

Στον αέρα του Super Κατερίνα μίλησε η μητέρα του αδικοχαμένου Ντένι Ρούτσι, του 23χρονου που «χάθηκε» στο πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη το βράδυ της Τρίτης 28/2. Η κυρία Μιρέλα Ρούτσι αναφέρθηκε στο μοιραίο περιστατικό και αποχαιρέτησε τον αγαπημένο της γιο, η σορός του οποίου ταυτοποιήθηκε τις προηγούμενες ώρες.

«Πίστευα ότι υπάρχει ελπίδα αλλά δυστυχώς «έσβησε» κι αυτή. Είμαι γεμάτη με συναισθήματα, οργή, θυμό, θλίψη και απίστευτο πόνο. Τι μπορεί να πει μια μάνα που έχασε τον γιο της;», ανέφερε αρχικά η Μιρέλα Ρούτσι.

«Πήγαμε χθες στο διαμέρισμα του Ντένι με τον μικρό μου γιο, για να πάρουμε κάποια πραγματάκια, κι εκεί ξέσπασε, λύγισε και μέσα από τα δάκρυά του λέει: μπαμπά, ξέρεις πόσο αγαπητός ήταν ο αδελφούλης μου σε όλους; Πόσα μηνύματα έχω λάβει από συμμαθητές, φίλους, παλιούς συνεργάτες και διευθυντές; Ξέρεις πόση δύναμη μου έχει δώσει και πόσο περήφανο με έκανε; Αυτά είναι τα λόγια του μικρού», περιγράφει στη συνέχεια η άτυχη μητέρα.

«Αυτός ήταν ο Ντενούκος μας. Η αξιοπρέπεια και το ήθος δεν ξεχνιούνται. Καλό παράδεισο να έχει το αγγελούδι μου. Ήταν υπερβολικά καλός για αυτόν τον κόσμο», προσθέτει συγκινημένη η κυρία Ρούτσι.

«Με έχετε συγκλονίσει από την Παρασκευή. Δεν υπάρχουν λόγια, κυρία Ρούτσι», απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου, στέλνοντας τα θερμά της συλλυπητήρια.