Τέμπη: Ποιος διόρθωσε με μπλάνκο τις ώρες στο βιβλίο παράδοσης παραλαβής;

Τέμπη

Συγκλονιστική αποκάλυψη για τη... διόρθωση που έγινε στο βιβλίο παράδοσης παραλαβής, μετά το δυστύχημα στα Τέμπη.

Τρεις νέες ποινικές διώξεις ασκήθηκαν για την τραγωδία στα Τέμπη. Πλέον, για την υπόθεση μετά την άσκηση της συμπληρωματικής δίωξης κατηγορούνται και ο επιθεωρητή του ΟΣΕ που έβαλε στη νυχτερινή βάρδια τον ακατάλληλο σταθμάρχη της Λάρισας που ήδη έχει προφυλακιστεί, αλλά και κατά δύο σταθμαρχών που όφειλαν να είναι παρόντες ως τις 11 το βράδυ και έφυγαν νωρίτερα εγκαταλείποντας το πόστο του.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, στην εκπομπή Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου, έγινε μια πολύ σημαντική αποκάλυψη. Φαίνεται ότι κάποιος, διόρθωσε με μπλάνκο, μετά το τραγικό δυστύχημα, τίς ώρες στο βιβλίο παράδοσης και παραλαβής. Συγκεκριμένα, η Γιώτα Κηπουρού ανέφερε τα εξής:

«Αυτό είναι το πιο σημαντικό στοιχείο αναφορικά με τις βάρδιες που υπάρχει μέσα στην απολογία του κατηγορούμενου σταθμάρχη. Σε ένα σημείο της απολογίας του λέει πως όταν τελειώνει ένας σταθμάρχης την βάρδιά του, είναι υποχρεωμένος να υπογράψει την ώρα που τελειώνει και να παραδώσει το βιβλίο αυτό που έχουν στον επόμενο σταθμάρχη που αναλαμβάνει τη βάρδια. Ο ίδιος έχει πει απολογούμενος ότι η ώρα παράδοσης και παραλαβής έχει σβηστεί με μπλάνκο. Μένει, λοιπόν, να εξεταστεί ποιος είναι εκείνος που πήρε το μπλάνκο και γιατί διόρθωσε την ώρα παράδοσης και παραλαβής. Έγινε όντως κάποιο λάθος ή σκοπίμως για να αποκρύψουν κάποιοι κάποια στοιχεία άλλαξαν αυτή την πολύ κρίσιμη ώρα»;