Τέμπη: Οργισμένη η μητέρα φοιτητή για την επιστροφή του αντιτίμου του εισιτηρίου – «Εκεί φούντωσα, δεν ντράπηκαν;»

Τέμπη

"Δεν έχουν τσίπα να στείλουν το αντίτιμο του εισιτηρίου;"

Συγκλονίζει στο T-Live η μητέρα του φοιτητή της σχολής μηχανικών του Εμπορικού ναυτικού, Δημήτρη Αράπη, που τραυματισμένος απεγκλώβιζε επιβάτες στην φονική αμαξοστοιχία στα Τέμπη.

«Με πήρε το παιδί μου και με ρώτησε «μαμά τι να κάνω; Βλέπω ανθρώπους χτυπημένους γύρω μου, ανθρώπους που ξεψυχάνε, τι να κάνω; Τους είπα να βρουν δρόμο διαφυγής. Το είχανε πάρει σε ένα περιπολικό μαζί με άλλα τρία παιδιά γιατί κρύωναν, ήταν χτυπημένα και σέρνονταν στα γρασίδια. Το βαγόνι το είχαν ζώσει οι φλόγες, τα τραβούσαν τα παιδιά με σχοινιά για να ανέβουν. Είχαν πέσει στο χαντάκι, για να μπορέσουν να ανέβουν».

Ο νεαρός φοιτητής ήταν πολυτραυματίας, καθώς είχε χτύπημα στον πνεύμονα, με σπασμένα πλευρά και τραύματα σε όλο του το σώμα. Για ένα μήνα έδωσε μάχη για να επουλώσει τις πληγές του στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Όπως σημείωσε η μητέρα του φοιτητή που προγραμμάτιζε να ταξιδέψει με άλλο δρομολόγιο αλλά τελικά η μοίρα είχε άλλα σχέδια, καθώς έγινε ένα μπέρδεμα με το εισιτήριό του, «ένιωσε ηλίθια που η Hellenic Train επέστρεψε το ποσό του εισιτηρίου. Εκεί φούντωσα, δεν ντράπηκαν; Δεν έχουν τσίπα να στείλουν το αντίτιμο του εισιτηρίου;».