Τέμπη – Ο πατέρας του 27χρονου Δημήτρη ξεσπά: «Κλειστά φέρετρα και μετά από 8 μήνες βρέθηκαν οστά από 4 κοπέλες»

Τέμπη

"Εξαφάνισαν τα παιδιά μας. Συνεχίζουν ακόμα την συγκάλυψη αλλά δεν πειράζει γιατί εμείς είμαστε δυνατοί. Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη είναι μόνη της".

Ο Παύλος Ασλανίδης, ο πατέρας του 27χρονου Δημήτρη Ασλανίδη που έχασε τη ζωή του στα Τέμπη, μίλησε το απόγευμα της Τετάρτης (20/3) στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Ο κύριος Ασλανίδης κα ιη Μαρία Καρυστιανού ζητούν την άρση της ασυλίας των πρώην υπουργών μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή και Χρήστου Σπίρτζη με αίτημα που απέστειλαν στο προεδρείο της Βουλής, ένα 24ωρο πριν τη συνεδρίαση της Ολομέλειας επί του πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής για το έγκλημα στα Τέμπη.

«Δεν περιμένω τίποτα από την Βουλή. Φάνηκε από την Εξεταστική τι θα ακολουθήσει. Είναι σε κοινή γραμμή όλο το κόμμα της ΝΔ. Θα γραφτούν στην μαύρη σελίδα της ιστορία του ελληνικού Κοινοβουλίου και είναι συνυπεύθυνοι για τη δολοφονία 57 ατόμων και όσων τραυματίστηκαν», ανέφερε αρχικά ο Παύλος Ασλανίδης στην κάμερα του MEGA.

«Ο γιος μου είχε πάει να δει την κοπέλα του. Πίσω είναι το δωμάτιο του. Τον περιμένουν ακόμα εκεί οι παντόφλες του. Εξαφάνισαν τα παιδιά μας. Κλειστά φέρετρα και μετά από 8 μήνες τα ειδικά σκυλιά που εμείς επιβάλαμε, βρέθηκαν οστά από 4 κοπέλες. Συνεχίζουν ακόμα την συγκάλυψη αλλά δεν πειράζει γιατί εμείς είμαστε δυνατοί», τόνισε για την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη.

«Πήραμε πολλή αισιοδοξία από την Ευρώπη. Επτά πλευρές του Κοινοβουλίου της Ευρώπης υπερψήφισαν το αίτημά μας και πλέον αναλαμβάνει τη δικαιοσύνη για τα Τέμπη. Έκλαψε η πρόεδρος της Επιτροπής, λύγισε. Κάποιοι πήγαν να κομματικοποιήσουν αυτό που έγινε έξω από το Ευρωκοινοβούλιο.

Θέλω να πω πως οι άνθρωποι που ήρθαν ήταν από όλες τις γύρω χώρες που ένιωσαν πως τα παιδιά μας ήταν δικά τους. Ήταν σύσσωμη η αντιπολίτευση στην Ευρώπη. Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη είναι μόνη της», επισήμανε ο κύριος Ασλανίδης στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο για το έγκλημα στα Τέμπη.