Τέμπη: Ο πατέρας που αναζητά τον 26χρονο γιο του – Δεν βρίσκεται ούτε στους νεκρούς, ούτε στους τραυματίες

Τέμπη

Διαβάστε περισσότερα...

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις με την σύγκρουση των αμαξοστοιχιών στα Τέμπη. Ένας πατέρας έψαχνε τον γιο του μαζί με τον φίλο του γιατί δεν βρίσκεται ούτε στους νεκρούς, ούτε στους τραυματίες.

«Ψάχνω τον γιο μου Δημήτρη που είναι 26 χρόνων και τον φίλο του τον Σωτήρη. Είχαν φύγει την Τρίτη, πάλι είχε πρόβλημα το τρένο, το τρένο του τρόμου, σταμάτησαν και είχαν δύο ώρες καθυστέρηση. Χθες είχαμε επικοινωνία από την Αθήνα που ξεκινούσαν, πέρασαν όμορφα, μας έστειλε γυρνάω και αυτή ήταν τελευταία επικοινωνία. Δεν έχουμε καμία ενημέρωση από τα ξημερώματα λες κι είμαστε στην Ουκρανία. Πήγε ο γιος μου να τον πάρει από τον σταθμό της Θεσσαλονίκης, ζήτησε να μάθει σε ποιο βαγόνι ήταν και του είπαν ότι δεν έχουν ενημέρωση. Έλεγαν ψεύτικες ειδήσεις ότι ήταν 275 άτομα που έρχονται με λεωφορεία. Αναθαρρήσαμε και μετά με παίρνει ο γιος μου και μου λέει 4 το πρωί τελείωσαν τα λεωφορεία. Η αστυνομία είναι η μόνη που κάνει τη δουλειά της…

Μας έδειξαν λίστες. Η αστυνομία μας λέει τι χρώμα μαλλιά έχουν και τι ρούχα φοράνε. Θέλουμε να δούμε αν είναι τα παιδιά μας μέσα. Αυτό ζητάμε. Από εκεί και πέρα τίποτα άλλο. Θέλουμε να πληρώσουν όλοι οι υπεύθυνοι για αυτό το χάλι. Να συγκρουστούν δύο τρένα και μάλιστα σε διπλή γραμμή» ανέφερε μεταξύ άλλων.