Τέμπη – Ο Νίκος Μουτσινάς χωρίς τη Βάνια: «Η θέση είναι πολύ δυσάρεστη»

Νίκος Μουτσινάς

"Είναι μία εκπομπή η οποία δεν έχει καμία θέση στην ελληνική πραγματικότητα αυτή τη στιγμή".

Το μεσημέρι της Δευτέρας επέστρεψε ο Νίκος Μουτσινάς και το Καλό Μεσημεράκι στη συχνότητα του ΣΚΑΪ, καθώς η μετάδοση της εκπομπής είχε διακοπεί λόγω της τραγωδίας που συνέβη στα Τέμπη. Στην έναρξη της εκπομπής, ο παρουσιαστής θέλησε να πει δυο λόγια.

«Ήρθαμε. Δεν ξέρω, έχουν πέσει και οι ευχές στο κενό. Θα πω καλή εβδομάδα και αν πιάσει έπιασε. Η θέση είναι πολύ δυσάρεστη γιατί είναι μία εκπομπή η οποία δεν έχει καμία θέση στην ελληνική πραγματικότητα αυτή τη στιγμή. Παρ’ όλα αυτά, είναι ένας χώρος εργασίας.

Το κανάλι -και το ευχαριστούμε πάρα πολύ γι’ αυτό- μας ενημέρωσε ότι δεν θα βγούμε, για να μπορέσουμε να ενημερωθούμε με αυτό το γεγονός δημοσιογραφικά όπως θα έπρεπε και μπράβο του. Πρέπει να συνεχίσουμε, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.

Δεν θέλουμε να το δείτε με μια ματιά ότι αυτοί είναι στην κοσμάρα τους. Πολύ απλά, έχουμε έρθει στην εργασία μας και θα κάνουμε αυτό που έχουμε υποσχεθεί. Όχι 100%, γιατί δεν βοηθάει και η πραγματικότητα. Θα το ξεπεράσουμε γιατί αλλιώς δε γίνεται, τώρα θα κάνουμε σαν να είμαστε πριν από δύο εβδομάδες», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.