Τέμπη – Μπέσσυ Μάλφα: «Βλέπω εφιάλτες, δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω»

Μπέσσυ Μάλφα

"Ήρθε πια η ώρα να φροντίσουμε να είμαστε πιο συνεπείς στα πράγματα" εξηγεί η Μπέσσυ Μάλφα.

Η Μπέσσυ Μάλφα βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο πλατό της εκπομπής «Δύο στη 1» προκειμένου να συναντήσει την Ζωή Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου στην ΕΡΤ1. Τον πρώτο λόγο στη συζήτηση, ασφαλώς, δεν θα μπορούσε να έχει άλλο θέμα πέραν της τραγωδίας που σημειώθηκε στα Τέμπτη βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη την ελληνική οικογένεια.

Πιο συγκεκριμένα, η Μπέσσυ Μάλφα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτή η ιστορία με έχει αφήσει ενεά. Δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω, βλέπω εφιάλτες όπως είναι φυσιολογικό. Φαντάζομαι ότι όλοι οι Έλληνες βλέπουν εφιάλτες. Σκέφτομαι συνέχεια αυτούς τους ανθρώπους και πραγματικά δεν έχω λόγια. Είναι κάτι που με ξεπερνάει, όπως μας ξεπερνάει και όλους».

«Νομίζω ότι το 2023 ήρθε πια η ώρα να φροντίσουμε να είμαστε πιο συνεπείς στα πράγματα και να κάνουμε λίγο καλύτερα τη δουλειά μας. Αυτό όμως δεν ξεκινάει μόνο από τον λαό, ξεκινάει και από την κυβέρνηση».

«Δηλαδή πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι τέλος αυτό το «ωχ αδελφέ και τι έγινε». Έχει κόστος και έχει το μεγαλύτερο κόστος» συμπλήρωσε, επίσης, η Μπέσσυ Μάλφα στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.